θ

Translate

27.1.23

TA ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΑΜΑΡΑΣ- ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΤΑ ΔΥΟ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΠΟΒΛΗΤΟΙ, ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής όχι μόνο ψήφισαν θετικά στην παραμονή της μαφίας στην κυβέρνηση αυτού του τόπου, αλλά δεν έκαναν καν τον κόπο να βρίσκονται στη Βουλή. Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, δεν ζήτησαν να μιλήσουν κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής, αλλά ψήφισαν και με τη… βολική επιστολική ψήφο.

Την Τετάρτη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λίγο πριν ανακοινώσει την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας, αποκάλυψε τα πειστήρια της δράσης του επιτελικού παρακράτους και συγκεκριμένα τα ευρήματα της ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις έξι υψηλά ιστάμενων προσώπων από την ΕΥΠ, η οποία υπάγεται στον πρωθυπουργό. Θα περίμενε κανείς ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί θα είχαν εκφράσει -έστω- τον αποτροπιασμό τους για τα δυσώδη πεπραγμένα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εκείνοι, όμως, προτίμησαν τον δρόμο της σιωπής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς ταλαιπωρείται από ίωση και δεν βρέθηκε στην ονομαστική ψηφοφορία, ενώ ο κ. Καραμανλής προτιμά να παραμείνει στη Ραφήνα και να μην έρθει καν στη Βουλή. Και οι δύο στήριξαν την κυβέρνηση του παρακράτους Μητσοτάκη μέσω επιστολική ψήφου.

 πηγη makeleio.gr
  μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.