θ

Translate

31.1.23

Εμβολιασμένη οικοδέσποινα του MSNBC στο νοσοκομείο για 10 ημέρες με μυοκαρδίτιδα — Κατηγορεί το «κοινό κρυολόγημα»

Μια 44χρονη εμβολιασμένη γυναίκα οικοδέσποινα του MSNBC νοσηλεύτηκε για σχεδόν 10 ημέρες για καρδιακή φλεγμονή, κατηγορώντας για την ξαφνική σπάνια ασθένειά της «το κοινό κρυολόγημα».
Η παρουσιάστρια του Σαββατοκύριακου του MSNBC, Yasmin Vossoughian, εξήγησε στους τηλεθεατές το Σάββατο ότι απουσίαζε από τα ερτζιανά τις τελευταίες εβδομάδες επειδή νοσηλεύτηκε για πάνω από μια εβδομάδα λόγω φλεγμονής στην καρδιά.
«Έχω να αντιμετωπίσω έναν μικρό φόβο για την υγεία. Στις 20 Δεκεμβρίου, άρχισα να νιώθω πόνους στο στήθος, οι οποίοι εξασθένησαν σε διάστημα 10 ημερών», είπε.
Πήγα σε επείγουσα περίθαλψη στις 30 Δεκεμβρίου αφού υπέστη αυτό που νόμιζε ότι ήταν «καρδιακή προσβολή», το οποίο είπε ότι ήταν περίεργο δεδομένου του χορτοφαγικού τρόπου ζωής της και των καθημερινών υγιεινών συνηθειών της.
Οι γιατροί της επείγουσας φροντίδας διέγνωσαν την Vossoughian με περικαρδίτιδα – φλεγμονή στο βλεννογόνο της καρδιάς – για την οποία επέμεινε ότι προκλήθηκε από το «κοινό κρυολόγημα» παρόλο που υποβλήθηκε σε διαδικασία παροχέτευσης υγρού από τον σάκο γύρω από την καρδιά της.
Αφού τελικά πήρε εξιτήριο μετά από τέσσερις ημέρες, η Vossoughian εξήγησε ότι μέρες αργότερα νοσηλεύτηκε ξανά στο νοσοκομείο , αυτή την φορά για μυοκαρδίτιδα, για άλλες πέντε νύχτες.
Μετά από όλη αυτή τη δοκιμασία, η Vossoughian είπε ότι εξακολουθεί να κατηγορεί τη φλεγμονή της καρδιάς της σε «ένα κυριολεκτικό κρυολόγημα».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε λάβει το εμβόλιο για τον COVID.
 πηγη el.gr
μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.