θ

Translate

30.1.24

Στα ύψη οι τιμές σε σουβλάκια και πίτσες – Η ακρίβεια «σαρώνει» τα αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων

«Μία πίτσα μπορεί να κοστίσει στο εστιατόριό μας από 10 έως 15 με 16 ευρώ»
Δεν έχουν «τέλος» οι ανατιμήσεις στα προϊόντα με τις τιμές στο σουβλάκι και την πίτσα να αυξάνονται διαρκώς.

Η τιμή για ένα τυλιχτό σουβλάκι που μέχρι πριν λίγους μήνες κυμαίνονταν γύρω στα 2-2,5 ευρώ, πλέον είναι 3,40 ευρώ.

Μάλιστα, ιδιοκτήτης ψησταριάς ανέφερε: «Είχαμε 3 ευρώ το σουβλάκι και το αυξήσαμε στα 3,40 ευρώ. Θα έλεγα ότι είναι σχετικά καλή τιμή σε σύγκριση με άλλα καταστήματα. Ακούμε παράπονα από τον κόσμο αλλά βλέπουμε και τους προμηθευτές μας που μονίμως καθημερινά ανεβάζουν τις τιμές και είμαστε σε δίλημμα».

Την ίδια στιγμή, αυξάνονται και οι τιμές στην πίτσα, παρά το γεγονός ότι κάποιοι καταστηματάρχες καταβάλλουν προσπάθειες για να τις διατηρήσουν στα ίδια επίπεδα.

«Μία πίτσα μπορεί να κοστίσει στο εστιατόριό μας από 10 έως 15 με 16 ευρώ. Στα 10 ευρώ πωλείται η πίτσα μαργαρίτα. Έχουμε προσπαθήσει να σταθεροποιήσουμε την τιμή στην πίτσα αλλά εάν αυξηθούν περισσότερο οι πρώτες ύλες, τότε θα αναγκαστούμε να κάνουμε κάποιες αυξήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ιδιοκτήτρια πιτσαρίας.

 πηγη pronews.gr
μονταζ  teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.