θ

Translate

23.12.22

Καμία περίπτωση να εισπράξουν έστω και ένα μισθό από αυτούς που έχασαν δηλώνει κατηγορηματικά ο υπουργός της ναζιστικής κυβέρνησης Θανάσης Πλεύρης για τους υγειονομικούς

Κανένα ενδεχόμενο να εισπράξουν έστω και έναν από τους μισθούς που έχασαν την περίοδο που βρισκόταν σε αναστολή εργασίας δεν αφήνει ο Θανάσης Πλεύρης στους υγειονομικούς.
Μάλιστα αφήνει να φανεί προς τα έξω ότι τους κάνει χάρη που ξανά επιστρέφουν στις εργασίες τους και που έστω από την πρώτη του καινούργιου χρόνου θα εισπράττουν το μισθό τους.
Στην ερώτηση που τέθηκε από βουλευτές τι μέλλει γενέσθαι με τις αμοιβές τους, για τους μήνες που τέθηκαν σε αναστολή, ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε:
«Δεν υπάρχει θέμα αμοιβών. Επιστρέφουν και αρχίζουν να πληρώνονται».
 πηγη karditsastakra
 μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.