θ

Translate

14.9.22

ΔΩΡΟ στους ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ άνω των 60 που εμβολιάστηκαν: Εξετάζουν τη διαγραφή των προστίμων- Οι ανεμβολίαστοι ΟΛΟΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

Ανεμβολίαστοι Υγειονομικοί μένουν στην πείνα και ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι πληρώνουν χαράτσι κάθε εβδομάδα ράπιντ τεστ να πάνε στη δουλειά τους.
Παράθυρο διαγραφής των προστίμων που είχαν επιβληθεί σε πολίτες άνω των 60 που αρνούνταν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού άφησε ο Θάνος Πλεύρης.

Το πρόστιμο των 100 ευρώ το μήνα, αν τελικά αποφασιστεί, θα διαγραφεί για εκείνους που τελικά πείστηκαν και έκαναν το εμβόλιο.

Και ενώ για τη διαγραφή προστίμων στους πολίτες άνω των 60 που τελικά εμβολιάστηκαν ο Θάνος Πλεύρης είναι διαλλακτικός, για τους υγειονομικούς που παραμένουν ανεμβολίαστοι, είναι το ακριβώς αντίθετο.

Αλλά άφησε κι εκεί ένα… παράθυρο.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (14.09.2022) στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ο υπουργός Υγείας είπε ότι η άποψή του είναι πως πρέπει να μείνουν εκτός συστήματος υγείας.

Οι υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού παραμένουν σε αναστολή έως τις 31 Δεκεμβρίου. Στο τέλος του χρόνου, είπε ο Θάνος Πλεύρης, το μέτρο θα επανεξεταστεί.

Η προσωπική του άποψη, είπε, είναι ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι πρέπει να μείνουν εκτός, εφόσον παραμένουν ανεμβολίαστοι. Αλλά πρόσθεσε ότι «ανάλογα με την πορεία της πανδημίας θα πάρουμε και τις ανάλογες αποφάσεις. Στην αξιολόγηση, όλα θα μπουν στο τραπέζι».

 πηγη el.gr
 μονταζ  teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.