θ

Translate

3.9.22

Ευρωμπάσκετ: Η Εθνική ψάχνει το 2/2 κόντρα στην οικοδέσποινα Ιταλία και... κλειδώνει πρωτιά

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Κροατίας, η εθνική μας ομάδα κοιτάζει το επόμενο ματς στο Ευρωμπάσκετ.
Παρά τις απουσίες, η γαλανόλευκη νίκησε (89-85) χθες τους Κροάτες και απόψε (22:00) αντιμετωπίζει στο Μιλάνο την οικοδέσποινα Ιταλία με φόντο το 2 στα 2.

Η αναμέτρηση αυτή θα κρίνει πιθανώς την πρώτη θέση του ομίλου, αφού σε περίπτωση νίκης η ελληνική ομάδα θα «αγκαλιάσει» την κορυφή, έχοντας μετά μπροστά της τα παιχνίδια με Μ. Βρετανία (5/9), Ουκρανία (6/9) και Εσθονία (8/9).

Αντίθετα, σε περίπτωση ήττας, ο αγώνας Ιταλία-Κροατία την Τρίτη (6/9) θα κρίνει την τελική κατάταξη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης πιθανώς να έχει στη διάθεσή του για κάποια λεπτά τον Γιώργο Παπαγιάννη, σε αντίθεση με τον Κώστα Αντετοκούνμπο που λογικά θα μείνει και πάλι εκτός.

Τον αγώνα θα διευθύνουν ο Γάλλος Γιοάν Ροσό, ο Ισπανός Λουίς Καστίγιο και ο Μαυροβούνιος Ράντομιρ Βοΐνοβιτς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

14:30 Μαυροβούνιο - Βέλγιο
15:00 Φινλανδία - Πολωνία
15:15 Μεγάλη Βρετανία - Κροατία (ΕΡΤ3)
15:30 Γερμανία - Βοσνία
17:15 Βουλγαρία - Τουρκία
18:00 Εσθονία - Ουκρανία (ΕΡΤ1)
18:30 Τσεχία - Σερβία
18:45 Λιθουανία - Γαλλία
20:00 Γεωργία - Ισπανία (ΕΡΤ3)
21:30 Ουγγαρία - Σλοβενία
22:00 Ελλάδα - Ιταλία (ΕΡΤ1)
22:00 Ολλανδία - Ισραήλ

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.