θ

Translate

23.8.22

22χρονος πυροσβέστης ΠΑΡΕΛΥΣΕ μετά το ΕΜΒΟΛΙΟ! «Παραλίγο να ΠΕΘΑΝΩ», λέει από αναπηρικό καρότσι! vid

Ο Μητσοτάκης έδιωξε τους ΜΑΚ επειδή δεν ήθελαν να το κανουν με το ζόρι...
Ο Γερμανός πυροσβέστης Oliver Janke παρουσίασε μια, απειλητική για την ζωή του, ανεπιθύμητη παρενέργεια μετά από τα δύο «εμβόλια» του Covid.
Αφού έλαβε την δεύτερη ένεση της Pfizer, ο 22χρονος προσβλήθηκε από το σύνδρομο Guillain-Barré που προκάλεσε τεράστια παράλυση και παραλίγο να τον σκοτώσει. Ο άλλοτε υγιής νεαρός βρίσκεται τώρα σε αναπηρικό καροτσάκι. «Ήμουν τυχερός που ο γιατρός μου, από την αρχή, είπε ότι ήταν παρενέργεια από το εμβόλιο», αποκαλύπτει ο Janke.
Το πρώτο «εμβόλιο» του Janke έγινε στις 3 Ιουνίου 2021 και το δεύτερο στις 15 Ιουλίου 2021. Μετά από τρεις εβδομάδες, ο νεαρός άνδρας έμεινε εντελώς παράλυτος, εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας και παραλίγο να πεθάνει – και όχι μόνο μία φορά.
Ο Janke νοσηλεύεται 132 ημέρες. Έχει επίσης σοβαρή φλεγμονή του νωτιαίου μυελού, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί με ισχυρά και εξαιρετικά εθιστικά παυσίπονα για να αντέξει τον ακρωτηριαστικό πόνο.
ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΔΙΩΞΕ ΑΝΔΡΕΣ ΕΜΑΚ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!!!!!!!
Δείτε το παρακάτω απόσπασμα μόνο στο ΕΛ:

.

πηγη el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.