θ

Translate

22.8.22

Σοκαριστική πρόβλεψη: Πάνω από 10χιλ. Βρετανοί ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ φέτος!

Το Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποιεί για ξέσπασμα «ανθρωπιστικής κρίσης» αυτόν τον χειμώνα.
Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια «ανθρωπιστική κρίση» που περιλαμβάνει κακή υγεία, υπερβολικούς θανάτους και αυξανόμενη ανισότητα, εάν η κυβέρνηση δεν λάβει επείγοντα μέτρα για την αύξηση των λογαριασμών ενέργειας, προειδοποίησε η Συνομοσπονδία Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας (NHS).
Η οργάνωση απευθύνθηκε στην τοπική κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι η αποτυχία δράσης θα ασκούσε μεγαλύτερη πίεση στις υπηρεσίες υγείας που ήταν ήδη τεταμένες.
Σύμφωνα με μια έκθεση της The Sun, περίπου 10.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χειμώνα από αιτίες που σχετίζονται με το κρύο. Αυτό το χειμώνα, περισσότεροι από 10.000 Βρετανοί θα μπορούσαν να παγώσουν μέχρι θανάτου ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ λόγω της απενεργοποίησης των θερμαντήρων τους, για να περιορίσουν τους εκτοξευόμενους λογαριασμούς ενέργειας, προειδοποιούν οι επικεφαλής του NHS.
Το NHS τόνισε ότι, εκτός από την πρόκληση περισσότερων ασθενειών, η μαζική ενεργειακή φτώχεια ήταν επίσης πιθανό να «αυξήσει τον ήδη υψηλό αριθμό ετήσιων θανάτων που σχετίζονται με τα ψυγεία».
Σημείωσε ότι η κατάσταση θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει την ψυχική υγεία.
 πηγη el.gr
 μονταζ teo
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.