θ

Translate

22.7.22

Πέφτουν και τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΧΥΡΑ των δημοσιογράφων: ΔΕΝ νικάμε αδέρφια, ΔΕΙΤΕ τι συνέβη στον «αέρα»! vid

Ένας,-ένας οι δημοσιογράφοι, βλέποντας το κλίμα γύρω τους, παραδέχονται το αυτονόητο πως δηλαδή οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ουσιαστικά καταστρέφουν την ίδια την Ευρώπη!
Σε τηλεοπτικό σταθμό, αφού γνωστοποίησαν πως οι ενδεχόμενες διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα συμβαίνουν ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, αν κλείσει η στρόφιγγα από την Μόσχα, παραδέχτηκαν το αυτονόητο! Πως οι αποφάσεις κατά της Ρωσίας ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Υπάρχουν βέβαια και τα τελευταία οχυρά, όπως θα δείτε, τα οποία εξακολουθούν να στηρίζουν την στάση αυτή, γιατί έτσι, κατά τους ίδιους, η Ελλάδα παραμένει «δημοκρατική κοινωνία» κόντρα στον «αυταρχικό Πούτιν», εντούτοις παραδέχονται την αρνητική κατάληξη της πολιτικής που ακολουθείται κατά της Μόσχας, για την οποία φταίνε δήθεν οι ανίκανοι πολιτικοί, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.
Η αλήθεια όμως δείχνει να είναι πως οι κυρώσεις επιβάλλονται μετά από εντολές της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, οδηγώντας την Ευρώπη στην φτώχεια και την ανέχεια, έτσι ώστε οι επιτήδειοι που επιθυμούν αλλαγή πολιτεύματος στην Ευρώπη να βρουν την ευκαιρία και να εγκαθιδρύσουν το όραμά της Μεγάλης Επανεκκίνησης!
Δείτε το βίντεο:

.

μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.