θ

Translate

22.7.22

Νέα Ζηλανδία: Σε επίπεδα ρεκόρ οι θάνατοι λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού

Σε επίπεδα ρεκόρ ανέρχονται οι θάνατοι λόγω επιπλοκών της COVID-19 στη Νέα Ζηλανδία, με τη χώρα να είναι αντιμέτωπη με νέο κύμα του παραλλαγμένου στελέχους Όμικρον που πλήττει ιδιαίτερα τους πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας.
Οι θάνατοι λόγω κορωνοϊού έφθασαν τους 151 τις τελευταίες επτά ημέρες έως τις 16 Ιουλίου, συγκριτικά με 115 κατά τη χειρότερη εβδομάδα του προηγούμενους κύματος τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Το τελευταίο 24ωρο, 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω της COVID-19, όλοι ηλικίας άνω των 60 ετών, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου.
Η υποπαραλλαγή BA.5 κυριαρχεί στο τωρινό κύμα στη Νέα Ζηλανδία, μια χώρα με 5,1 εκατ. κατοίκους. Τις τελευταίες επτά ημέρες αναφέρθηκαν 64.780 ενεργά κρούσματα, αν και σύμφωνα με τις αρχές πολλές μολύνσεις δεν δηλώνονται επισήμως.
protothema.gr
μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.