θ

Translate

22.7.22

Σφοδρή χιονοθύελλα πλήττει τη Χιλή μέσα Ιουλίου, κάτοικοι αναφέρουν κοσμοϊστορικά γεγονότα (Βιντεο)

Κατακλυσμοί στον κόσμο!
Σφοδρή χιονοθύελλα πλήττει τη Χιλή, Καταιγίδα στην Αριζόνα των ΗΠΑ, Φωτιές καταστρέφουν την Ευρώπη Ισχυρά κύματα χθες το βράδυ 19 Ιουλίου 2022 στο Puerto Chacabuco, Ays?n, στη νότια Χιλή, Ένα μετωπικό σύστημα αφήνει ισχυρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους στην περιοχή. Φοβερές πυρκαγιές που λυμαίνονται την Ελλάδα, σπίτια τυλίχτηκαν στις φλόγες γύρω από το όρος Πεντέλη στη βόρεια Αθήνα καθώς οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να περιορίσουν τη φωτιά όλη τη νύχτα της 19ης Ιουλίου 2022. Μια σφοδρή χιονοθύελλα πλήττει το Balmaceda στη Χιλή, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες χειμώνα, στις 19 Ιουλίου 2022.
Μια τρομερή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους και βροχή χτυπά την Αριζόνα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τρομακτικά σύννεφα εμφανίζονται στον ουρανό του DEloy στην Αριζόνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, 19 Ιουλίου 2022 Οι πυρκαγιές συνεχίζουν να καταστρέφουν σπίτια και κτίρια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο αφού οι θερμοκρασίες ξεπέρασαν τους 40 βαθμούς Κελσίου για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Περισσότερα από 100 πυροσβεστικά οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες σε όλο το Λονδίνο καθώς κηρύχθηκε σοβαρό περιστατικό. Εν μέσω της καταιγιστικής ζέστης, μεγάλα επεισόδια προκάλεσαν ακόμη και πυρκαγιές που συνεχίζουν να καταστρέφουν σπίτια και κτίρια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, αφού οι θερμοκρασίες ξεπέρασαν τους 40 βαθμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά. Μία από τις πιο δραματικές πυρκαγιές σημειώθηκε στο χωριό Γουένινγκτον, στο ανατολικό Λονδίνο, με τηλεοπτικά πλάνα που δείχνουν μαύρο καπνό να υψώνεται στον αέρα, με κτίρια και χωράφια να φλέγονται. Τουλάχιστον ένα σπίτι φαίνεται να καταστράφηκε από την πυρκαγιά, ενώ καπνός κάλυψε μεγάλη περιοχή.

.

https://crime-study.gr/ATHENS-002248-sfodri-chionothiella-plitti-ti-chili-mesa-iouliou,-katiki-anaferoun-kosmoistorika-gegonota-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.