θ

Translate

20.7.22

Στη Χάιφα για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός - Η πιθανή 11άδα του

Από το Ισραήλ και τη Χάιφα ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού, ο οποίος απόψε (20:00) παίζει με την τοπική Μακάμπι για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Πειραιώτες καλούνται να πάνε κόντρα και στην κακή παράδοση που έχουν απέναντι σε Ισραηλινούς, αφού σε έξι ματς με τρεις διαφορετικές ομάδες έχουν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν συναντήσει ξανά τη Μακάμπι το 2002 για τους ομίλους του Champions League, όταν είχαν χάσει με 3-0 στην Κύπρο και στη ρεβάνς ήρθαν 3-3.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει απόψε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ισραήλ, με «σύμμαχο» την παράδοση που έχει ο Μαρτίνς στα προκριματικά που μετράει μόνο προκρίσεις, με εξαίρεση τον περσινό αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς που η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Σάσα Στάγκεμαν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτελμαν, Μάρκο Αχμίλερ και τέταρτο τον Ρόμπερτ Σρέντερ.

Υπενθυμίζεται πως δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μακάμπι Χάιφα: Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουτ, Λάβι, Μοχάμεντ, Αμπού Φανί, Ατζιλί, Χαζίζα, Ρουκαβίτσια.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Ελ Αραμπί.

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.