θ

Translate

16 Ιουλίου 2022

Νέο ΨΕΜΑ;;; Τα γυρίζουν τώρα οι Ουκρανοί: «ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ τα περί…1εκατ. στρατού! Δεν ετοιμάζουμε αντεπίθεση»

Πήραν εντολές να πουν τα αντίθετα;; Κι αν ναι, γιατί τώρα;
Να κάνει το άσπρο…μαύρο επιχειρεί τώρα το Κίεβο σε ό,τι αφορά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του προηγούμενου διαστήματος περί μεγάλης επικείμενης αντεπίθεσης με τη βοήθεια νατοϊκών συστημάτων στα εδάφη που απελευθέρωσαν οι Ρώσοι.
Ο ίδιος ο Υπουργός του Ζελένσκι, που πριν από λίγες ημέρες διατράνωνε πως οι Ουκρανοί έχουν έτοιμοι 1 εκατομμύριο στρατό για να αντεπιτεθεί σε Ντονμπάς και Χερσώνα, σήμερα μιλάει για…παρεξήγηση!
Πρόκειται για τον Ουκρανό Υπουργό Άμυνας, Alexey Reznikov, ο οποίος σε χθεσινή του συνέντευξη τόνισε τα εξής…περίεργα:
«Ας πούμε ότι υπήρξε μια παρεξήγηση. Δεν είπα ότι μαζεύουμε ένα εκατομμύριο στρατό. Ας μου συγχωρήσουν τα αγγλικά μου, δεν είναι η μητρική μου γλώσσα. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για συγκεκριμένη επιθετική επιχείρηση, γιατί δεν είμαι στρατηγός».
Ήταν ο ίδιος ωστόσο που στις αρχές του τρέχοντος μηνός είχε δηλώσει σε βρετανικό κιόλας μέσο (στους Times) τα εξής:
«Η Ουκρανία συγκεντρώνει μαχητική δύναμη ενός εκατομμυρίου στρατιωτών εξοπλισμένη με δυτικά όπλα για να ανακτήσει τη νότια επικράτειά της από τη Ρωσία. Ο Ζελένσκι έδωσε εντολή στον στρατό της Ουκρανίας να ανακαταλάβει τις κατεχόμενες παράκτιες περιοχές που είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία της χώρας. Κατανοούμε ότι, πολιτικά, είναι εντελώς απαραίτητο για τη χώρα μας. Ο πρόεδρος έδωσε εντολή στον ανώτατο στρατιωτικό αρχηγό να καταρτίσει σχέδια».
Γνωρίζουμε πως εδώ και μήνες εντατικά το ΝΑΤΟ εκπαιδεύει χιλιάδες επί χιλιάδων Ουκρανούς στρατιώτες τους οποίους το Κίεβο σχεδιάζει να ρίξει στο μέτωπο για να αντεπιτεθεί στους αργοκίνητους Ρώσους!
Επίσης είναι γνωστό, με παραδοχή μάλιστα του ίδιου του Κιέβου, πως πάνω από 1 εκατομμύριο Ουκρανών έχει επιστρατευθεί και συνεχώς καθημερινά μαζεύονται κι άλλοι!
Ο νέος ουκρανικός στρατός ετοιμάζεται και είναι πιο αξιόμαχος από ποτέ, με τις πλάτες φυσικά των νατοϊκών χωρών.
Τότε πώς ο Ουκρανός ΥΠΑΜ λέει τώρα τα αντίθετα;
 πηγη el.gr
 μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.