θ

Translate

18.6.22

Μέχρι και το CNN τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ: «Έχει τη δύναμη ο Μπάιντεν να συνεχίσει μετά το 2024;» – Σάλος στον “αέρα”, vid

Άρχισε να γελάει η νέα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
Πολύς λόγος γίνεται στις ΗΠΑ, πολύ περισσότερο από ότι μεταδίδουν εδώ στην Ελλάδα του… «Μπαιντενόπουλου», για την υγεία (σωματική και πνευματική) του Αμερικανού προέδρου.
Οι αλλεπάλληλες δημόσιες γκάφες του αλλά και οι “ψίθυροι” πίσω από τις κλειστές πόρτες του Λευκού Οίκου που μιλούν για έναν άνδρα…ανήμπορο να διατελέσει ακόμα και τις βασικές του ανάγκες έχουν εντείνει την ανησυχία γύρω από το πρόσωπο του Μπάιντεν.
Ακόμα και στο πάντα νεοταξίτικο CNN οι δημοσιογράφοι φαίνεται πως δεν…κρατιούνται και ρωτούν το πλέον λογικό:
«Θα μπορέσει ο Μπάιντεν σωματικά και πνευματικά να συνεχίσει (στην προεδρία) και μετά το 2024;».
Εκείνη ήταν η στιγμή που γέλασε νευρικά μέχρι και η εκλεκτή του Μπάιντεν αφροαμερικανή εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, προσπαθώντας μάταια να πείσει τον δημοσιογράφο και το τηλεοπτικό κοινό για το αντίθετο.
Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα:

.

πηγη el.gr
μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.