θ

Translate

25.6.22

Η “Λίγκα κατά του ναζισμού” στο Ισραήλ επικήρυξε τους Ουκρανούς ναζί που είναι στο Ισραήλ. Στους δρόμους των ισραηλινών πόλεων κυκλοφόρησαν φυλλάδια-αφίσες με φωτογραφίες των ναζί Ουκρανών που ζουν στο Ισραήλ.

 Στους δρόμους των ισραηλινών πόλεων κυκλοφόρησαν φυλλάδια με τις φωτογραφίες των ναζί Ουκρανών που ζουν στο Ισραήλ. Η “‘Λίγκα κατά του ναζισμού” άρχισε σήμερα να κολλάει αφίσες σε όλο το Ισραήλ με το σύνθημα : “Πιστεύετε πάντα ότι δεν υπάρχουν ναζί στην Ουκρανία; Οι ναζί είναι ήδη στο Ισραήλ”.

Στις 15/6/22 το Υπ. Άμυνας Ρωσίας ανακοίνωσε τον αριθμό των ξένων μισθοφόρων που πολεμούν ενταγμένοι στις τάξεις του ουκρανικού στρατού. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις 24 Φεβρουαρίου, από τους 35 Ισραηλινούς που ήρθαν στην Ουκρανία για να πολεμήσουν 9 σκοτώθηκαν οι 8 έφυγαν, οι 17 παραμένουνhttps://infos-israel.news/le-ministere-russe-de-la-defense-a-indique-le-nombre-disraeliens-tues-en-ukraine/)

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.