θ

Translate

24.6.22

Είναι ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ και μας το δείχνουν! ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ μόνος του ο ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΣ Μπάιντεν! ΣΑΛΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοί τα βάζουν με τον Πούτιν;;;
Είναι μαριονέτες της Νέας Τάξης και το…χαίρονται! Οι πολιτικοί της Δύσης, με μπροστάρη τον ξεμωραμένο Μπάιντεν, πέφτουν όλο και περισσότερο (ηθελημένα;;;) στα μάτια του κόσμου.
Σε ένα βίντεο που κάνει ήδη τον γύρο των social media, ο Αμερικανός πρόεδρος έδειξε με…καμάρι στις κάμερες την ειδική κάρτα με τις εντολές που του είχαν δώσει!
Σε μια συνάντηση με εκπροσώπους της βιομηχανίας αιολικής ενέργειας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατά λάθος (;) μία καρτέλα μπροστά σε δημοσιογράφους.
Εκεί μέσα υπήρχαν απαραίτητες οι…απαραίτητες οδηγίες για τον πρόεδρο. Και μάλιστα κατά γράμμα:
«Πήγαινε στην αίθουσα του Ρούσβελτ και χαιρέτα τους συμμετέχοντες», «ΕΣΥ κάτσε στη θέση ΣΟΥ», «Θα κάνεις μία σύντομη δήλωση 2 λεπτών», «Φύγε», ήταν μόνο μερικές από τις εντολές που αναγράφονταν!
Και όλα αυτά για μία απλή συνάντηση με δημοσιογράφους σε μία αίθουσα! Αναρωτιόμαστε αν σε άλλες καρτέλες που έχει εντός του Λευκού Οίκου του θυμίζουν πότε και πως να…αυτοεξυπηρετηθεί!
Το γεγονός σχολίασε στο κανάλι της στο Telegram και η πάντα καυστική εκπρόσωπος του Ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα:
«Καινοτομίες στα μέσα ενημέρωσης. Οδηγίες για αυτοεκμετάλλευση του Προέδρου των Η.Π.Α. Ο Τζο Μπάιντεν το έχει πάντα μαζί του. Το κύριο πράγμα λείπει – η τελευταία γραμμή με τη λέξη “The End”».

.

πηγη el.gr
 μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.