θ

Translate

22.6.22

ΕΙΣΒΟΛΗ δεκάδων αλλοδαπών το πρωί στον Έβρο! ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ οι ακρίτες, τράβηξαν με τα κινητά τους ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι φυλάει τα σύνορα της Ελλάδας η κυβέρνηση;;;
Ακόμα και οι ντόπιοι, που έχουν συνηθίσει να βλέπουν στα χωριά στους δρόμους καθημερινά σχεδόν λαθραίους μετανάστες, δεν έκρυψαν την έκπληξη τους σήμερα στις 7 το πρωί, όταν ταξιδεύοντας με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από Διδυμότειχο προς Σουφλί, είδαν αυτή την εικόνα.
Δεκάδες αλλοδαποί να διασχίζουν την εθνική οδό Διδυμοτείχου-Σουφλίου, μεταξύ Λαβάρων-Μάνδρας και μάλιστα παραλίγο να τους χτυπήσουν και διερχόμενα αυτοκίνητα αφού… πετάγονταν ξαφνικά από τις άκρες.
Μάλιστα ένας επιβάτης του λεωφορείου κατέγραψε τους πάνω από 50 εισβολείς να περνούν από το ένα μέρος του κάθετου άξονα Αρδανίου-Ορμενίου στο άλλο και να προσπαθούν να κρυφτούν στα βουνά για να συνεχίσουν τον δρόμο τους.
Έτσι προστατεύει τα σύνορα η κυβέρνηση;;; Αυτά τα ρεπορτάζ γιατί δεν τα δείχνουν τα κανάλια, τα οποία μεταδίδουν απλά για ΑΠΟΛΥΤΗ φύλαξη των συνόρων;;;
Δείτε από το evrosnews:

.

πηγη ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.