θ

Translate

17 Μαΐου 2022

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΕΔΩ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΟ-ΜΠΑΡΟΚ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

Σύμφωνα με τη Βρετανική εφημερίδα Mail on Sunday, η πρόεδρος της νέας βρετανικής έρευνας και μέλος της Βουλής των Λόρδων του Ηνωμένου Βασιλείου, Heather Hallett, ζήτησε να εξετάσει αν η έρευνά της μπορεί να καλύψει τους θανάτους και τις παρενέργειες που αλλάζουν τη ζωή από τα εμβόλια.
«Οι πολύ σπάνιες αλλά σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο Covid-19 θα μπορούσαν να διερευνηθούν στην επικείμενη δημόσια έρευνα για την πανδημία. Μπορεί επίσης να εξεταστεί η αποζημίωση των ατόμων που επλήγησαν από αυτό».
Αυτά δήλωσε η πρόεδρος της έρευνας Heather Hallett, η οποία έστειλε λεπτομερή ενημέρωση στον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον την περασμένη Πέμπτη περιγράφοντας τους βασικούς τομείς υπό εξέταση – συμπεριλαμβανομένης της ετοιμότητας για την πανδημία, τα lockdown, τις νέες έρευνες και την κατάσταση των ιδρυμάτων φροντίδας.
Για να δούμε...
Μήπως πρέπει να στείλουμε τους ραγιαδο-μπαρόκ πολιτικούς μας να πάρουν μαθήματα ή θα παραμείνουμε η χώρα-ανέκδοτο, η χώρα του "δεν σχετίζεται";

δόκτωρ Κωνσταντίνος Αρβανίτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.