θ

Translate

3.5.22

Ατάκες με νόημα από Μπαρτζώκα για Μονακό και ΣΕΦ - Τι αποκάλυψε για Χασάν Μάρτιν

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό, που σε 40 αγωνιστικά λεπτά παίζει απέναντι στην Μονακό, την πρόκρισή του στο Final Four του Βελιγραδίου. Με δηλώσεις του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι της Τετάρτης (4/5, 21:30), για τον παράγοντα – έδρα, την πίεση που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός, αλλά και τον Χασάν Μάρτιν και το ενδεχόμενο συμμετοχής του.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε:

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο Game 5:

«Αρχικά να πω ότι πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την φετινή μας πορεία, σαν έναν απολογισμό των μέχρι τώρα δεδομένων. Το γεγονός ότι καταφέραμε να παίξουμε τρία παιχνίδια στα Play offs εδώ και να έχουμε αυτή τη συμπαράσταση από τον κόσμο, είναι κάτι πολύ θετικό για τους παίκτες και για τον κόσμο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αν στην αρχή της χρονιάς μας ρωτάγανε, αν σε αυτή τη χρονική περίοδο είχαμε ένα 5ο ματς στο γήπεδο μας για να πάμε στο Final Four, θα είμαστε όλοι χαρούμενοι με αυτή τη προοπτική και έτσι πρέπει να το δούμε. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε στο γήπεδο μας, έχουμε δυνατότητες, πιστεύω αν παίξουμε πολύ καλά θα κερδίσουμε».

Για την έδρα και το αν μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ:

«Η έδρα παίζει ρόλο αλλά εμείς χάσαμε εδώ και εκείνοι στο γήπεδο τους. Η έδρα παίζει ρόλο αν εσύ παίξεις καλά. Και οι δύο ομάδες, μετά από έξι παιχνίδια, έχουμε αναλύσει τι κάνουμε και τι δεν κάνουμε καλά. Σίγουρα η προσέγγιση, η θέληση, το πάθος, παίζουν σημαντικό ρόλο. Οι συγκυρίες συχνά…  Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Δεν μπορώ να πω κάτι, αν έχουμε πίεση από τον κόσμο, ο κόσμος είναι πολύ υποστηρικτικός. Πιο σημαντική στιγμή φέτος, για μένα, είναι όταν χάσαμε με 20 πόντους εδώ και ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα. Αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό ακόμα κα από τους πανηγυρισμούς σε μεγάλες νίκες, ακόμα και από το ενδιαφέρον του κόσμου και το sold out σε λίγες ώρες».

Για το παιχνίδι με την Μονακό:

«Οι παίκτες παίζουν πάντα τα παιχνίδια, εμείς τους βοηθάμε στο πώς να το προσεγγίσουν. Θέλουμε να είμαστε λίγο υποστηρικτικοί μαζί τους. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία μας στην Ευρώπη. Θα ήταν ένα φανταστικό γεγονός αν πάμε στο Final Four, αλλά σε κάθε περίπτωση είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών μέσα στην χρονιά».

Για την πορεία της Μονακό:

«Ελπίζω η Μονακό να μην εξελιχθεί σαν την Δανία το ’92. Είναι σίγουρο πως σε αυτή τη σειρά εμείς έχουμε μεγαλύτερη πίεση. Αρχικά πρέπει να δούμε τι εκφράζει η μία ομάδα και τι η άλλη. Εννοώ ποια είναι η λαϊκή βάση της κάθε ομάδας, το παρελθόν της, το brand name. Δεν υποτιμώ καθόλου την Μονακό, την σέβομαι απεριόριστα, είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι κάτι άλλο και σίγουρα έχει μεγαλύτερη πίεση. Από εκεί και πέρα, η πίεση είναι προνόμιο. Όταν έχεις πίεση σημαίνει πως παίζεις μεγάλα παιχνίδια. Δεν πρέπει να παραπονιόμαστε γι' αυτό».

Για τον Μάρτιν:

«Γενικά είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από την προηγούμενη εβδομάδα. Προοδευτικά βελτιώνεται, όμως στην ουσία μπήκε χτες και θα ξέρουμε περισσότερα μετά την σημερινή προπόνηση».

Για τον Μπέικον:

«Πιστεύω πάντα στην ομάδα, δεν πιστεύω στους μπροστάρηδες. Ο Χαλ και ο Λι δεν παίζουν καλά; Ο Μπέικον είναι σίγουρα ένας πολύ καλός επιθετικός παίκτης, ειδικά σε iso καταστάσεις. Έχουμε ένα πλάνο για να παίξουμε εναντίον του, όμως εγώ θεωρώ πως οι ομάδες κερδίζουν και χάνουν τα παιχνίδια».  

πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.