θ

Translate

24.5.22

Αποκάλυψη: Συνέλαβαν διευθυντή νοσοκομείου να παίρνει «φακελάκια» αλλά... επέστρεψε στη θέση του! - Βίντεο ντοκουμέντο |

Απόφαση, ύστερα από εσωτερική έρευνα του Υπουργείου Υγείας, ενώ η υπόθεση εκκρεμοδικεί στα δικαστήρια. Τα βίντεο ντοκουμέντο με τους χρηματισμούς, τα ερωτήματα των στελεχών της ΕΛΑΣ και το άγνωστο παρασκήνιο με την «θνητότητα» σε κρατικό νοσοκομείοΕρωτήματα προκαλεί σε στελέχη της ΕΛΑΣ κι άλλους κρατικούς λειτουργούς το πόρισμα εσωτερικής έρευνας κι απόφαση στο Υπουργείο Υγείας , το οποίο επιτρέπει την πλήρη επιστροφή στα καθήκοντα του διευθυντή κρατικού νοσοκομείου σε βάρος του οποίου είχε συντάξει προ 1,5 έτους δικογραφία η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ ότι έπαιρνε σε σειρά περιπτώσεων «φακελάκια» από ασθενείς! Μάλιστα στην δικογραφία της υπόθεσης περιεχόταν και σειρά βίντεο από τους χρηματισμούς του ιατρού.
Με την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης να είναι εκκρεμής όμως ο γιατρός να «δικαιώνεται» περιέργως από το Υπουργείο Υγείας και να έχει επιστρέψει τα τελευταία 24ωρα στην θέση του. Με στελέχη της ΕΛΑΣ που πληροφορήθηκαν την επιστροφή του εν λόγω ιατρού, ενώ υπάρχει εκκρεμοδικία για τη διάπραξη σοβαρών αδικημάτων ως «τουλάχιστον παράδοξη με βάση τα ισχύοντα σε αυτές τις περιπτώσεις». Με την πλευρά του γιατρού να μιλά ωστόσο για «ορθή απόφαση».Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές μάλιστα, το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο από το οποίο είχε απομακρυνθεί είχαν σταλεί ερωτήματα –καταγγελίες από ιδιώτες (Σ.Σ. χωρίς να υπάρχει επαλήθευση και προσδιορισμός των στοιχείων τους) για ενδεχόμενη αυξημένη θνητότητα σε εγχειρήσεις ασθενών από συναδέλφους του εν λόγω ιατρού. Με τους υπευθύνους του νοσοκομείου να ερευνούν το ενδεχόμενο αν αυτές οι αναφορές «άγνωστης προέλευσης» θα μπορούσαν να είχαν οποιαδήποτε σχέση με την αρχική απομάκρυνση του εν λόγω διευθυντή ή αφορά άλλη περίπτωση.
Σε ένα έντονο παρασκήνιο, διαμάχες και πιθανόν παιγνίδι σκοπιμοτήτων και παρεμβάσεων σε νευραλγικής σημασίας, για την δημόσια υγεία, νοσοκομείο της Αττικής.
Δείτε εδώ το βίντεο ντοκουμέντο

.

πηγη ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.