θ

Translate

23 Απριλίου 2022

Το πήρε όλο το σόι στα Χανιά να ξεκοιλιαστούν στο φαί! Στο νησί και η νύφη της Ντόρας που μας δείχνει με καμάρι το πόσο ωραία περνάει (pic)

Δεν θα μπορούσε να μην μαζευτεί όλη η “Αγία Οικογένεια” στα Χανιά για να γιορτάσουν το Πάσχα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε την οικογένειά του, αλλά και τα ανίψια του και όλους τους παρατρεχάμενους για να γιορτάσουν την Ανάσταση του Χριστού και να…ξεσκιστούν στο φαί.
Τι κι αν ο κόσμος πεινάει; Τι κι αν η ακρίβεια που επέβαλλε ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του οδηγεί σε δύσκολες εποχές τους Έλληνες. Ο Κούλης και η οικογένεια δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μας το δείχνει και με καμάρι και η… νύφη. Πού “έχωσε” τους συναδέλφους της Πασχαλιάτικα στα δελτία και αυτή καμαρώνει απο τη βιλάρα στα Χανιά.κέψεις.
«Το Πάσχα είναι η γιορτή της ζωής! Να τη ζούμε, να τη γιορτάζουμε, να την χορταίνουμε, να είμαστε ευγνώμονες για το μοναδικό αυτό δώρο, για την ομορφιά γύρω μας και για την αγάπη που δίνουμε και παίρνουμε» σημειώνει χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
πηγη makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.