θ

Translate

2.4.22

Η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Φορτούνη σε αποστολή του Ολυμπιακού

Με την απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε σήμερα ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1, κόντρα στην ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε αποστολή με 27 «ερυθρόλευκους». 

Ανάμεσά τους και ο Κώστας Φορτούνης! Ο Τρικαλινός χαφ, μετά τα δύο ματς που έπαιξε με την ομάδα Β' του συλλόγου, επιστρέφει σε αποστολή της πρώτης ομάδας μετά τις 22 Μαΐου του 2021 και τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο πρώτο φιλικό ματς των Πειραιωτών για την τρέχουσα σεζόν, τον περασμένο Ιούνιο.

Εκτός αγώνα έμειναν από τον Πέδρο Μαρτίν οι Γκάρι Ροντρίγκες (σ.σ. με σκωληκοειδίτιδα) αλλά και οι Κίτσος, Τζολάκης, Σουρλής, Καρμπόβνικ που έπαιξαν με τον Ολυμπιακό Β’ κόντρα στον Πιερικό.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.