θ

Translate

31 Αυγούστου 2023

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του Τζακ Αντεροβγάλτη?

Φέρεται να ήταν αξιωματικός της μητροπολιτικής αστυνομίας
Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει εδώ και πολλά χρόνια την ταυτότητα του
γνωστότερου ίσως serial killer στην ιστορία, δίνοντας λαβή σε εκατοντάδες θεωρίες γύρω από τον ίδιο και την καταγωγή του.
Όμως ο Ισπανός συγγραφέας και ειδικός αναλυτής χειρογράφων Χοσέ Λουίς Άμπαντ στο βιβλίο που εξέδωσε με τον τίτλο «Τζακ ο αντεροβγάλτης: Ο πιο έξυπνος δολοφόνος στην ιστορία», υποστηρίζει ότι, ο Φρέντερικ Αμπερλάιν αξιωματικός της μητροπολιτικής αστυνομίας φέρεται να ήταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης.
Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του, ο Φρέντερικ Αμπερλάιν τέθηκε επικεφαλής των ερευνών, μετά τη δολοφονία της Μέρι Αν Νικόλ, τον Αύγουστο του 1888.
Ο Ισπανός γραφολόγος εξέτασε ενδελεχώς το γραφικό χαρακτήρα του Αμπερλάιν και του Τζακ του Αντεροβγάλτη, το προσωπικό ημερολόγιο το οποίου βρέθηκε στο 1992 στο Λίβερπουλ.
«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο Αμπερλάιν είναι ο Αντεροβγάλτης. Τα χειρόγραφα δεν κάνουν λάθος», δήλωσε ο Άμπαντ.
O διασημότερος serial killer στην παγκόσμια ιστορία, έσπειρε τον τρόμο το 1888 στο Βικτωριανό Ανατολικό Λονδίνο, σκοτώνοντας πέντε ιερόδουλες, κόβοντας τους το λαιμό και αφαιρώντας τη μήτρα και την καρδιά τους.
Όσον αφορά την πραγματική ταυτότητα του δράστη, πολλά έχουν γραφτεί, κι ακόμη περισσότερα έχουν λεχθεί.
Μεταξύ αυτών που έχουν «χρεωθεί» την ταυτότητά του είναι ο φυσιοθεραπευτής της Βασίλισσας Βικτωρίας σερ Γουίλιαμ Γκαλ, ο γνωστός ζωγράφος της εποχής σερ Γουόλτερ Σίκερτ, καθώς και ο εγγονός της Βασίλισσας Βικτωρίας, πρίγκιπας Άλμπερ Βίκτορ.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.