θ

Translate

30.3.22

«Μαύρα Ποιήματα»: Εντυπωσιάζει το νέο τραγούδι της Βίκυς Καρνέζη

Η Βίκυ Καρνέζη, η οποία διακρίνεται για τη ζεστή φωνή της και την εκρηκτική εμφάνισή της, έχει καταφέρει με τα προσεγμένα βήματά της να κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στον χώρο της δισκογραφίας.
Η γνωστή ερμηνεύτρια επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, που κλέβει τις εντυπώσεις και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Κι αυτό γιατί το αφιερώνει στον αείμνηστο πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια.
Το νέο τραγούδι της Βίκυς Καρνέζη έχει τίτλο «Μαύρα Ποιήματα», σε μία δημιουργία του Βίκτωρα Πολυδώρου και της Γιώτας Βασιλακοπούλου, οι οποίοι έχουν γράψει τη μουσική και τους στίχους του αντίστοιχα.
Την ενορχήστρωση του έχει κάνει Αντώνης Γούναρης, ο οποίος έχει παίξει και τις κιθάρες, ενώ ο Θανάσης Πετρέλης έχει βάλει του σφραγίδα παίζοντας μπουζούκι, τζουρά και μπαγλαμά.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι τα «Μαύρα Ποιήματα» συνοδεύονται από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ, η σκηνοθεσία του οποίου φέρει την υπογραφή του Τάκη Δαμάσχη.
Το νέο τραγούδι της Βίκυς Καρνέζη, η οποία μετράει σημαντικές συνεργασίες στην καριέρα της με Βίσση, Πλούταρχο, Ρόκκο, Βέρτη, Πανταζη, Κιάμο, Άργυρο, Φουρέιρα, Μαζωνάκη, Κουρκούλη και πολλούς άλλους, κυκλοφορεί από την Polymusic.
 πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.