θ

Translate

28.3.22

ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ανεμβολίαστη υγειονομικός ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ!!! Δεν συγκινείται ο Πλεύρης και συνεχίζει! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!

Χαμός στο υπουργείο Υγείας...
Γυναίκα υγειονομικός και απεργός πείνας, που βρίσκεται εδώ και πολλές μέρες έξω από το υπουργείο Υγείας, διαμαρτυρόμενη για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τις αναστολές των εργαζομένων και τα γενικά υγειονομικά μέτρα κατά του Covid-19, λιποθύμησε το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται πως υπέστη υπογλυκαιμικό σοκ. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την απεργό για να τη μεταφέρει σε νοσοκομείο.
Παρ΄ όλα αυτά ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, δεν δείχνει να συγκινείται και συνεχίζει να μιλά με ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ!!!

.

Να σημειωθεί πως οι υγειονομικοί που έχουν τεθεί εδώ και αρκετούς μήνες σε αναστολή προχώρησαν σε ομαδική απεργία πείνας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία επιμένει στον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ των αποφάσεών της σχετικά με την μη επιστροφή των ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ υγειονομικών στην δουλειά τους.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τους ανθρώπους που στην αρχή της πανδημίας γνώριζαν την αποθέωση ως ήρωες, ωστόσο τώρα όσοι έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν είναι στοχοποηιμένοι και πολύ κοντά στην έξοδο από το ΕΣΥ.

Δείτε:

.

πηγη el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.