θ

Translate

9.12.21

Eρυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 81-76: Το «ξύλο» τον έβγαλε νοκ-άουτ στο Βελιγράδι

Ο Ερυθρός Αστέρας έριξε μπασκετικό 
ξύλο στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός το έφερε στα μέτρα του, αλλά στο τέλος οι Σέρβοι έριξαν... νοκ-άουτ τους Πειραιώτες, επικρατώντας με 81-76.
Ύστερα από τρεις σερί νίκες για τον Ολυμπιακό, με τις δύο να είναι εκτός έδρας (Mιλάνο, Καζάν), οι Πειραιώτες προσγειώθηκαν ανώμαλα στο Βελιγράδι. Ο Ερυθρός Αστέρας έριξε νοκ-άουτ τους Πειραιώτες παίζοντας μπασκετικό ξύλο στην έδρα του. Οι Σέρβοι πήγαν το ματς στην σκληράδα, στις επαφές, με τους "ερυθρόλευκους" στο τέλος να γνωρίζουν την ήττα με σκορ 81-76, αν και νωρίτερα είχαν φέρει το ματς στα μέτρα τους. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν ποτέ λύση στο μαρκάρισμα του τρομερού Κάλινιτς (25 πόντοι, 8/13 δίποντα, 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ), με τον Φαλ να παίζει, αλλά να δείχνει φανερά ανέτοιμος. Ξεχώρισε ο Ντόρσεϊ με 18 πόντους (4/7 τρίποντα), το πάλεψαν Σλούκας (12 πόντοι, 4 ασίστ) και Βεζένκοφ (12 πόντοι), αλλά δεν ήταν αρκετοί. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα να μετρήσουν 23 ασίστ στο ματς.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-15, 36-38, 56-56, 81-76
 πηγη fosonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.