θ

Translate

26.12.21

Α.Κατσανιώτης: Ο τριπλά εμβολιασμένος βουλευτής της ΝΔ μολύνθηκε από COVID-19 - Οι μεταλλάξεις υπερπηδούν όλα τα «τείχη»

Ποιοι άλλοι εμβολιασμένοι βουλευτές της ΝΔ έχουν μολυνθεί από τον COVID-19

«Επιδημία» μολύνσεων από τον κορωνοϊό φαίνεται πως κτυπά τα εμβολιασμένα στελέχη και βουλευτές της ΝΔ, σε σημείο που κανείς να αναρωτιέται για εμβόλια και κατά πόσο απομακρύνουν τελικά τον κίνδυνο του κορωνοϊού ή συμβαίνει το αντίθετο;

Είναι ολοφάνερο πλέον πως οι μεταλλάξεις υπερπηδούν όλα τα «τείχη» και η κατάσταση που ζούμε ήρθε για να μείνει.

Το πιο πρόσφατο θετικό κρούσμα ο τριπλά εμβολιασμένος υφυπουργός Εξωτερικών, και βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο υφυπουργός Ανδρέας Κατσανιώτης, που βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, έγραψε στo Twitter:

«Υποβάλλομαι καθημερινά σε διαγνωστικές δοκιμασίες και ο μοριακός έλεγχος PCR με έβγαλε θετικό», ανέφερε σπεύδοντας στη συνέχεια να αναδείξει τον τριπλό εμβολιασμό του:

«Με βρίσκει όμως τριπλά εμβολιασμένο και προς το παρόν χωρίς συμπτώματα.

Ο Covid-19 είναι γύρω μας και ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσουμε είναι τα εμβόλια και η μάσκα για να μη θέσουμε σε κίνδυνο τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας» κατέληξε.

Ποιοι άλλοι βουλευτές της ΝΔ έπεσαν «θύματα» του «αόρατου» COVID-19 που δεν μπορεί να δει κανείς με γυμνό μάτι, όπως είχε πει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον περασμένο Ιούνιο.

Στις 21 Νοεμβρίου ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ζαγοράκης, διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό αν και πλήρως εμβολιασμένος και αυτός.

Στις 19 Δεκεμβρίου ο τριπλά εμβολιασμένος  υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας, ανακοίνωσε ότι βρέθηκε και αυτός θετικός στον κορωνοϊό.

«Θετικός στον COVID-19: Δεν είχα προγραμματισμένο ραντεβού με τον COVID-19. Είχα όμως ευτυχώς προγραμματίσει εγκαίρως τα ραντεβού εμβολιασμού, και τις τρεις δόσεις. Σήμερα ο μοριακός έλεγχος με έβγαλε θετικό», είχε σημειώσει μεταξύ άλλων.

Ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 29 Νοεμβρίου όντας διπλά εμβολιασμένος.

Όπως είχε πει ο ίδιος, ενώ τις πρώτες εννέα ημέρες της νόσησης τα συμπτώματα ήταν ήπια, τη δέκατη ο ιός επανήλθε δριμύτερος και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του σε νοσοκομείο. Υπέστη οξεία λοίμωξη του κατωτέρου αναπνευστικού, έχοντας πυρετό, έντονο βήχα, εξάντληση και παροχή οξυγόνου

Στις 13 Νοεμβρίου ο βουλευτής Ιωαννίνων του κυβερνώντος κόμματος  Σταύρος Καλογιάννης δίπλα εμβολιασμένος  βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Είχε γράψει τότε:

«Διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό. Καθώς είμαι εμβολιασμένος, τα συμπτώματα είναι ήπια. Με υπομονή και τήρηση των οδηγιών των ειδικών θα ξεπεραστεί κι αυτό το εμπόδιο. Καλώ όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη να το κάνουν».

πηγη pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.