θ

Translate

3.12.21

Σέρρες: Οργή κατά του Κ.Μητσοτάκη στην πατρίδα του «καραμανλισμού» - Ο λαός δεν τους θέλει πια (Βιντεο)

«Δεν εμβολιαζόμαστε - Παγκόσμια δικτατορία» τονίζουν πολίτες
Σε πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία προσπαθεί να περάσει άμεσα στην τελευταία πράξη του έργου (τον καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό) γιατί γνωρίζει ότι άμεσα θα πέσει. 
Στις Σέρρες, ένα από τα πιο σταθερά «κάστρα» της ΝΔ οι πολίτες «βράζουν» με την κυβέρνηση για το πρόστιμο των 100 ευρώ σε άτομα άνω των 60 ετών.
 

.

Πολίτες από το χωριό Άγιο Πνεύμα που μίλησαν σε τηλεοπτική εκπομπή προχώρησαν σε απίστευτες ύβρεις προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρομοίασαν τους κυβερνώντες με «εφιάλτες», ενώ μίλησαν και για μια «παγκόσμια δικτατορία». 
Οι πολίτες τονίζουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν το εμβόλιο και δηλώνουν θυμωμένοι με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.
Δείτε τις αντιδράσεις τους στο βίντεο

.

πηγη pronews.gr
μονταζ teo    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.