θ

Translate

8.12.21

Με τις μεταλλάξεις σε τρομοκρατούν για να δικαιολογήσουν την αύξηση θανάτων..

Πως ολοκληρώνουν την μείωση πληθυσμού & σκλαβοποίηση μας..
 Το σχέδιο μείωσης πληθυσμού και ελέγχου-σκλαβοποίησης συνεχίζεται απο την Παρανοική Ελιτ…
Οι μεταλλάξεις σε αυτο το στάδιο μεταδίδονται απο την πληρωμένη Τηλεόραση για να τρομοκρατήσουν ακομη περισσότερο ωστε να τρυπήσουν οσους μπορούν περισσότερους…Κανενα εργαστηριακό αποτέλεσμα δεν παρουσίασαν ουτε καν περίμεναν τυπικώς κάποιες μελέτες και αμέσως  ΤΣΟΥΠ!! έφτιαξαν σε μια εβδομάδα και εμβόλιο για την παραλλαγή Ομικρον!!!
Ολα σχεδιασμένα …Βλέποντας οτι αρχισε η αύξηση θανάτων μετα τους εμβολιασμούς ειχαν απο πριν προνοήσει τις μεταλλάξεις…Οπλο τους ο ΦΟΒΟΣ!!! Εχουν κατασκευάσει ιους τους οποίους απελευθερώνουν αναλογα με το βαθμό πίεσης που αποφασίζουν…
Ο απολυτος μηχανισμός επιβολής ειναι ο Τρόμος που σκορπάνε….Η Τυραννία δεν θα σταματήσει εαν οι πολίτες δεν συνειδητοποιήσουν οτι ολο αυτο είναι κατασκευασμένο απο την ΕΛΙΤ  Μεγαλες Φαρμακευτικές Πιστωτικά Ιδρύματα   Πολυεθνικές και Μέσα Εξαπάτησης αλλα και πλατφόρμες στο Ιντερνετ κοινωνικής Δικτύωσης..
Η συνέχεια θα ειναι πιο Τυραννική με πλήρη κατάργηση της Ιατρικής Δεοντολογίας νομων και του Συντάγματος..Θα αποφασίσουν τον Υποχρεωτικό εμβολιασμό ΟΛΩΝ ακομη και στα βρεφη!!! Θα κυνηγήσουν και θα μεταφερουν τις ευθυνες στους Υγιείς ανεμβολίαστους…Η Χουντα τους θα γίνεται σκληρότερη και η Παρανοικότητα θα ανεβαίνει απότομα…Θα χρησιμοποιήσουν Στρατιωτικό Νομο…Τον Στρατο η ειδικες δυνάμεις  προσβάλλοντας τον πυρήνα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας..
Το εφθασαν ως εδω βημα βημα..Σου υποσχέθηκαν ελευθερία αν τρυπηθείς μια φορα ..Μετα το εκαναν 2 φορες και τωρα σου λενε κάθε τέσσερεις μήνες και τρεις!!! Σου έλεγαν θα εχεις προστασία 97% μετα εγινε 60 μετα 50 κλπ.. Μετέτρεψαν τους πολίτες σε Κωδικούς αριθμούς και ελέγχουν το σώμα σου και τη ζωή σου…Κορόιδεψαν ολους τους εμβολιασμένους και σπέρνουν διχόνοια – Μισος προς τους ανεμβολίαστους…
Η κλιμάκωση των εκβιασμών εφερε χιλιάδες ανέργους και αναστολές και ΠΕΙΝΑ!! Η Φτωχοποίηση συνεχίζεται ραγδαία..Η Ναζιστική πολιτική τους  βαζει ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στον πολιτισμό μας και αλλάζοντας  ΒΙΑΙΩΣ την ζωή μας και την καθημερινότητα μας..Οσο οι πολίτες αφηνουν αυτη την ασυδοσία αυτη την επίθεση στην ανθρωπότητα τοσο περισσότερο συνεχίζουν τον ΒΙΑΣΜΟ μας..Οι ποινές για ατομική προστασία ισοδυναμούν σε μετατροπή του ανθρώπου σε μονιμο Σκλάβο..Εξουσιάζουν το σώμα μας καθορίζοντας να έχουμε χρόνιες ασθένειες να πεθαινει πολύς κοσμος απο καρδιακιά νευρολογικές παθήσεις  αυτοάνοσα κ.α που παρουσιάζονται σε αύξηση μετα τους εμβολιασμούς…Εμβόλια που δεν προσέφεραν και δεν λειτούργησαν κατά του ιου διοτι ετσι τα προγραμμάτισαν..
Επιστρέφουμε στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ οσο  οι πολίτες δεν προχωρούν στην αποκατάσταση της δημοκρατίας ..Η Δικαιοσύνη αυτος ο πυλώνας δείχνει να εχει υποκύψει και να στηρίζει αυτές τις εξουσίες ..Οι πολίτες μονοι τους και μονο αυτοί μπορούν να το αλλάξουν αν συνειδητοποιήσουν οτι μας κτυπούν με βιολογικά οπλα..Οτι έχουμε Πόλεμο χωρις να πέφτουν βόμβες και να ακους ηχους πολυβόλων…Οσο περνά ο καιρός τοσο θα αυξάνονται οι θάνατοι και οι παρενέργειες…Γι αυτο θα λειτουργήσουν Δομές-Στρατόπεδα να μαζεύουν τους ανεμβολίαστους για Υποχρεωτική Θεραπεία και εγκλεισμό…Απο τη νεα σχολική χρονιά τα παιδιά σας για να μπαίνουν σχολείο θα πρέπει να είναι εμβολιασμένα…Αλλιως οι Γονείς θα συλλαμβάνονται και τα παιδιά θα τα αρπάζει η “Κοινωνική” τους Πρόνοια..
Σε πολλές Χώρες εχουν βγει στους δρόμους..Ειναι καθημερινά εξω…Εδω μασκούλα τεστ και ΥΠΑΚΟΗ….Εδω αγκαλιάζουν τους Προδότες και τους δολοφόνους μας ως Σωτήρες..Το σύνδρομο της Στοκχόλμης…..Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι για την ΕΛΙΤ ειναι κοινός στόχος ..Στόχος και η Οικονομία..με την Κατάρρευση που ετοιμάζουν…..Οι Δυνάμεις καταστολής θα λάβουν εντολή να κτυπήσουν τους πολίτες..το Θέμα ειναι πόσοι θα εκτελέσουν και αν τα Σώματα ασφαλείας διαλέξουν την Προδοτική Κυβέρνηση και ηγεσία η τον Ελληνικό Λαό?? Οι Ενοπλες Δυνάμεις θα πρεπει να ακολουθήσουν το Λαό για να γινει η αποκατάσταση της Κανονικότητας. Υπάρχει ΦΩΣ στο ΤΟΥΝΕΛ?
Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη
Σχετικά:
1.Νομος για μεταφορά Κράτηση ανεμβολίαστων σε Δομες -Φυλακες-Στρατόπεδα
2.Νομος για Φυλάκιση εως 10 ετη σε οσους δεν εμβολιαστούν..
Σύμφωνα με το νέο νόμο 4675/2020 – ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020 εφόσον δοθεί οδηγία υποχρεωτικού εμβολιασμού από διεθνή ή ελληνικό οργανισμό, οφείλουν όσοι θεωρηθεί απαραίτητο να δεχθούν τον εμβολιασμό. Όσοι αρνηθούν θα φυλακίζονται, σύμφωνα με το άρθρο 284 του νέου ποινικού κώδικα που βγήκε πριν αποχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία. Το άρθρο 284 προβλέπει:
    1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται με φυλάκιση. Αν η παραβίαση αυτή είχε ως συνέπεια να μεταδοθεί η ασθένεια σε άνθρωπο, επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.
3.Φωτο απο Δημοσιεύματα-εκδόσεις που αποδεικνύει το Οργανωμένο Σατανικό σχέδιο Υποταγής μας με Τεχνητούς Ιους και Υποχρεωτικό εμβολιασμό.
31.014 ΝΕΚΡΟΙ …..& 2.890.600 ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ”
πηγη amazonios.net
 μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.