θ

Translate

19.12.21

Χιλιάδες πολίτες στην συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού - Φωτό & βίντεο

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων διαχωρισμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου με σημείο εκκίνησης το Πάρκο Ελευθερίας (στάση Μέγαρο Μουσικής) και κατάληξε με πορεία  στην πλατεία Συντάγματος.
Η συγκέντρωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 14:00 και ήδη ο κόσμος που κατεβαίνει είναι μεγάλος σε αριθμό, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα.
Δείτε τις πρώτες εικόνες από το pronews.gr:
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η συγκέντρωση γίνεται υπέρ της ελευθερίας και της δημοκρατίας και συμμετέχουν υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή, αλλά και απλοί πολίτες που διαφωνούν με τα μέτρα εκβιασμού.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν αρκετοί επιστήμονες που έχουν δώσει τη δική τους μάχη κατά της υποχρεωτικότητας, ενώ θα απευθύνει και μήνυμα ο κορυφαίος καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας Sucharit Bhakdi.
.
πηγη pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.