θ

Translate

22.12.21

Τεράστιος κροκόδειλος καταπίνει με μια... χαψιά καρχαρία (σκληρό βίντεο)

«Μπορούσα να δω κάθε ουλή στο πρόσωπό του, κάθε πληγή από τις μάχες»
 

Ένας ερασιτέχνης ψαράς, ο Νταν Τζόνσον απολάμβανε το ψάρεμα στον ποταμό Προσερπάιν όταν είδε τον «Κεφάλα», τον κροκόδειλο της περιοχής να ορμάει σε έναν μικρό καρχαρία στριμώχνοντάς τον στις όχθες.

«Είχα αγκιστρώσει τον καρχαρία και είχα αρχίσει να τον τραβάω. Μερικοί άνθρωποι στην απέναντι όχθη φώναζαν: Πρόσεχε, σου ‘ρχεται» είπε ο ντόπιος ερασιτέχνης ψαράς.
Ο καρχαρίας δεν είχε καμιά ελπίδα στον τεράστιο κροκόδειλο, που πιστεύεται ότι έχει μήκος τουλάχιστον τέσσερα μέτρα.
«Δεν έχω δει ποτέ έναν τόσο κοντά να τρώει κάτι» ανέφερε ο Νταν, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ABC.
«Ήταν απίθανο που μπορούσα σχεδόν να μυρίσω την ανάσα του» είπε, χαρακτηριστικά, ο άντρας.
«Μπορούσα να δω κάθε ουλή στο πρόσωπό του, κάθε πληγή από τις μάχες» εξήγησε ο Νταν.
«Υπήρχαν μερικοί άνθρωποι που έβλεπαν με δέος, λέγοντας: "Ω, είναι πολύ δυνατός!"» σχολίασε ο κάτοικος του Προσερπάιν, στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.
Όπως είπε ο Νταν, άνθρωποι καταφτάνουν από πολύ μακριά εδώ και χρόνια για να έχουν την ευκαιρία να δουν τον «Κεφάλα» από κοντά.
«Τον λένε Κεφάλα γιατί έχει ένα φαρδύ κεφάλι επάνω του. Πραγματικά είναι ο βασιλιάς αυτού του δαγκώματος» συνέχισε ο Νταν για τον κροκόδειλο.
Όπως ανέφερε, ελπίζει ότι το βίντεό του θα βοηθήσει στην ενημέρωση του κόσμου για την ύπαρξη κροκόδειλων σ’ αυτό το κομμάτι του ποταμού.
«Να σέβεστε τα ζώα στο περιβάλλον και να είστε έξτρα προσεκτικοί» συμβούλευσε ο Νταν.
«Να στέκεστε πολύ μακριά, να δείχνετε σεβασμό, να μη βλάπτετε τα ζώα, τραβήξτε τις φωτογραφίες, αλλά μην προσπαθήσετε να τα ταΐσετε.
«Πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά πράγματα στην περιοχή, αλλά αποτελεί κάτι το φυσιολογικό για τους ντόπιους. Όταν, όμως, τον δείχνεις σε άλλους… όλοι λένε πόσο εντυπωσιακός είναι.
Δείτε το βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες:

.

πηγη pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.