θ

Translate

1.11.21

Πλάνα χωρίς Έλληνα βασικό από Μαρτίνς για Άιντραχτ - Οι υποψήφιοι για ενδεκάδα


Σε ρυθμούς... Europa League μπαίνει από σήμερα ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Άιντραχτ.
Οι “ερυθρόλευκοι” επέστρεψαν από το Αγρίνιο με το “τρίποντο”, αλλά και με ένα απρόοπτο, που αφορά τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο διεθνής μέσος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό και όπως φαίνεται το πρόβλημα είναι σοβαρότερο απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Για τον λόγο αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς θα καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Άιντραχτ χωρίς τον Μπουχαλάκη. Αυτό σημαίνει πως θα τοποθετήσει τον Αγκιμπού Καμαρά δίπλα στους Εμβιλά και Μαντί Καμαρά. Πάντως θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Κουντέ, ο οποίος σε περίπτωση που επιλεχθεί τότε ο Αγκιμπού Καμαρά θα μετακινηθεί στα άκρα. 

Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ (είναι τιμωρημένος ο Σισέ) ενώ στην επίθεση θα παίξουν ο Μασούρας, ο Ελ Αραμπί ή ο Τικίνιο κορυφή και ο Λόπες ή ο Βαλμπουενά στο άλλο άκρο.

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.