θ

Translate

2.11.21

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΓΙΗΣ 32ΧΡΟΝΟΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ AstraZeneca ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ – ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΧΗΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.




ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΓΙΗΣ 32ΧΡΟΝΟΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ AstraZeneca ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ – ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΧΗΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

ΚΕΝΤ, ΑΓΓΛΙΑ – Ένας υγιής άνδρας 32 ετών πέθανε 10 ημέρες μετά την ένεση AstraZeneca για τον COVID-19.

Ο Stephen Wright, ένας παιδοψυχολόγος, έκανε την ένεση το Σάββατο 16 Ιανουαρίου. Άρχισε να παραπονιέται για αισθήσεις βελονισμού στο χέρι του λίγο αργότερα. Τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου κλήθηκε ασθενοφόρο καθώς εμφάνιζε ανησυχητικά σημάδια πιθανού εγκεφαλικού.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου πολλαπλές σαρώσεις αποκάλυψαν ότι υπήρχε αρκετή αιμορραγία στον εγκέφαλό του, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό, ενα φλεβικό εγκεφαλικό. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε περαιτέρω με αποτέλεσμα να παρουσιάσει επιληπτικές κρίσεις κατά τη διάρκεια των σαρώσεων στο νοσοκομείο King’s College. Ο θάνατος του Stephen επιβεβαιώθηκε αργότερα εκείνη την ημέρα.

Η Σάρλοτ, η χήρα του, είπε:

Μόλις ξύπνησε στις 25 Ιανουαρίου, μου έλεγε ότι είχε ένα πραγματικά περίεργο συναίσθημα στο αριστερό του χέρι και το ένιωθε σαν βελονισμούς. Του είπα, λοιπόν, «τινάξε το, όπως κάνετε συνήθως». Δεν υποχώρησε μετά από 20 λεπτά, οπότε αρχίσαμε να ανησυχούμε και καλέσαμε το 111. Οι νοσηλευτές εμφανίστηκαν και του έκαναν μια εξέταση ζητώντας του να κλείσει τα μάτια του και να βάλει το χέρι του μπροστά του. Καθώς το έκανε αυτό, το αριστερό του χέρι ανέβηκε μπροστά στο πρόσωπό του και όταν άνοιξε τα μάτια του έπαθε σοκ που το χέρι του ήταν εκεί. Τότε ήταν που κατάλαβαν ότι έπαθε εγκεφαλικό και τον πήγαν στο νοσοκομείο.

Δεν μου επέτρεψαν να μπω στο ασθενοφόρο λόγω του Covid, οπότε κάναμε μια πολύ γρήγορη συνομιλία και αποχαιρετήσαμε ο ένας τον άλλον δύο φορές. Είπαμε ο ένας στον άλλον ότι αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον, και απλώς τον έβλεπα καθώς έφευγε και το ασθενοφόρο έφευγε. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, μου έστειλε ένα μήνυμα. Είπε ότι επρόκειτο να κάνει σάρωση εγκεφάλου. Η επόμενη ερώτησή μου προς αυτόν ήταν: «Να ενημερώσω τη μαμά σου;» Και το τελευταίο του μήνυμα προς εμένα ήταν «όχι ακόμα». Αυτό λοιπόν ήταν το τελευταίο πράγμα που άκουσα ποτέ από αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.