θ

Translate

22.10.21

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ! Ρατσιστικά υπονοούμενα κατά ανεμβολίαστων: Ίσως ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, vid

Έχει ξεπεραστεί κάθε όριο!
Ο πλαστικός χειρουργός κ. Εξαδάκτυλος έτσι όπως μίλησε άφησε να εννοηθεί πως οι ανεμβολίαστοι έχουν πρόβλημα ακοής και εγκεφάλου.
Μεταξύ άλλων δήλωσε, όταν ο δημοσιογράφος είπε πως τα 2/3 εισάκουσαν τους τηλε-ειδικούς και εμβολιάστηκαν:
«Η καμπάνα πρέπει να χτυπήσει για εκείνους που έχουν προβλήματα ακοής.
Και ξέρετε η ακοή επηρεάζεται σε δύο σημεία:
Εξαρτάται από το εξωτερικό ‘ους’, δηλαδή στο αυτί, στο όργανο που μεταφέρει τον ήχο, αλλά μπορεί κανείς το πρόβλημα να το έχει εσωτερικά εκεί που ακούει, στο μέρος του εγκεφάλου του».
Είναι ανείπωτο αυτό που συμβαίνει:

.

 πηγη el.gr
 μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.