θ

Translate

21.10.21

Το αδιαχώρητο στα MMM-Οργή οδηγών και επιβατών για την αύξηση της πληρότητας

Οργισμένοι εμφανίζονται οι πολίτες στο ενδεχόμενο η πληρότητα στα λεωφορεία να αυξηθεί από το 65% που είναι σήμερα στο 85%, όπως έχει προαναγγείλει η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών.

Δρομολόγιο Γαλάτσι – Ζωγράφου. Ώρα 13:30 το μεσημέρι. Το αδιαχώρητο στο λεωφορείο. Δεν είναι ώρα αιχμής, όμως οι επιβάτες είναι ο ένας πάνω στον άλλον…

Δεν τηρούνται τα μέτρα…

Η πληρότητα με το ΦΕΚ της 3ης Οκτωβρίου έχει οριστεί στο 65%, όμως οδηγοί και επιβάτες παραδέχονται πως αυτό ισχύει μόνο στα χαρτιά.

Κι όλα αυτά την ώρα που εξετάζεται το ενδεχόμενο να αυξηθεί η πληρότητα ακόμη και στο 85%.


Σα να μην πέρασε μια μέρα

Δρομολόγιο 914 από την Ομόνοια ως την Παλιά Κοκκινιά. Ώρα αναμονής… μόλις 72 λεπτά.

Έναν χρόνο πριν, στις 3 Σεπτεμβρίου του 2020, η κάμερα του MEGA στο συγκεκριμένο δρομολόγιο είχε καταγράψει αναμονή 52 λεπτά.

Με την έναρξη του δακτυλίου οι επιβάτες φοβούνται πως η κατάσταση θα γίνει χειρότερη και ζητούν να μπουν περισσότερα λεωφορεία και να επανασχεδιαστούν οι γραμμές.

 μονταζ teo
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.