θ

Translate

22.10.21

EuroLeague: Δύσκολη αποστολή στη Μόσχα για Ολυμπιακό

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 8:00 
 το βράδυ την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, με στόχο την πρώτη του εκτός έδρας νίκη.
Οι ερυθρόλευκοι μετρούν 3 νίκες και 1 ήττα ως τώρα στη διοργάνωση, ίδιο ρεκόρ με τη ρωσική ομάδα, έχοντας ωστόσο δύσκολη αποστολή, κάτι που παραδέχθηκε σε δηλώσεις του και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εντός έδρα νίκη με 83-68 επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ εντός των τειχών από την εύκολη επικράτηση με 108-75 κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας.

Από την άλλη πλευρά, «αλώβητο» θέλει να κρατήσει το γήπεδό της η ΤΣΣΚΑ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αφού θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τορνικέ Σενγκέλια, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να είναι ήδη εκτός, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις.

Αντίθετα, το ντεμπούτο του στη EuroLeague με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας αναμένεται να κάνει ο πρώην NBAer Κένεθ Φαρίντ.

Η ΤΣΣΚΑ προέρχεται από τη δύσκολη εντός έδρας νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με 78-76 στη EuroLeague και την εύκολη επικράτηση επί της Πάρμα Περμ με 82-60 στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).

Αναλυτικά η 5η αγωνιστική:

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσε 70-69

Αρμάνι Μιλάνο-Βιλερμπάν 73-72

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 77-73

Αναντολού Εφές-Ούνιξ Καζάν 71-68

Ζαλγκίρις Κάουνας-Μπάγερν Μονάχου 73-75

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 

20:00 Ερυθρός Αστέρας-Άλμπα Βερολίνου

20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός

21:30 Μπασκόνια-Μονακό

22:00 Μπαρτσελόνα-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Η βαθμολογία:

Αρμάνι Μιλάνο 5-0

Μπαρτσελόνα 4-0

Ρεάλ Μαδρίτης 4-1

Ολυμπιακός 3-1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-1

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 3-1

Βιλερμπάν 3-2

Μακάμπι Τελ Αβίβ 3-2

Ερυθρός Αστέρας 2-2

Μονακό 2-2

Μπασκόνια 2-2

Φενέρμπαχτσε 2-3

Άλμπα Βερολίνου 1-3

Μπάγερν Μονάχου 1-4

Αναντολού Εφές 1-4

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 1-4

Ούνιξ Καζάν 1-4

Ζαλγκίρις Κάουνας 0-5

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.