θ

Translate

24.10.21

Κλειστή η Αττική Οδός στο ρεύμα προς Ελευσίνα - Ρομά πετάνε πέτρες κατά των αστυνομικών

Σοβαρά επεισόδια από ομάδα 200 ατόμων
Κλειστή παραμένει αυτή την ώρα η Αττική Οδός, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μετά την έξοδο 4 στον Ασπρόπυργο.
Οι Ρομά που διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 20χρονου άνδρα κατά τη διάρκεια της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα, πέταξαν πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο.  Παράλληλα έκαψαν ένα όχημα της Αττικής Οδού. 
Η Αττική Οδός παραμένει κλειστή στο ύψος του Ασπροπύργου στον κόμβο της Μαγούλας, στο ρεύμα προς Μαγούλα. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, δυνάμεις των ΜΑΤ, ο Αίαντας της ΕΛ.ΑΣ και πυροσβεστικά οχήματα. 
Προληπτικά έκλεισε και το ρεύμα της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο στην είσοδο από Ολυμπία Οδό.
Η διακοπή της κυκλοφορίας έχει συμβεί στη θέση Ρουπάκι στην Αττική όπου οι συγκεντρωμένοι Ρομά, περίπου 200 άτομα, έχουν βάλει φωτιές σε λάστιχα και πετούν πέτρες.
Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί κάνουν λόγο και για καμένο αυτοκίνητο της Αττικής Οδού.

Στο σημείο έχουν ήδη φθάσει αστυνομικές δυνάμεις ενώ η κίνηση των οχημάτων γίνεται με εξαιρετικά μεγάλη δυσκολία. Nωρίτερα,  προληπτικά έκλεισε και το ρεύμα της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο στην είσοδο από Ολυμπία Οδό, που είναι πλέον ανοιχτό. Η αστυνομία, για να διευκολύνει τους οδηγούς, στο ρευμα προς Κόρινθο εκτρέπει τα οχήματα στον Σ.Ε.Α Ασπροπύργου.
Σημειώνεται ότι χθες στην περιφερειακή του Αιγάλεω στο ύψος του Ασπρόπυργου εκτυλίχθηκαν και πάλι επεισόδια με αστυνομία και Ρομά.

  .

πηγη pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.