θ

Translate

27.10.21

Το κομμουνι ήθελε και υποχρεωτική ένεση!!! Ακούστε τα λόγια μιας κομμουνίστριας που τήρησε μέχρι τέλους τις πεποιθήσης της - ΒΙΝΤΕΟ

Τα κουμμούνια ήταν πάντα οι πιο άρρωστοι και φανατικοί άνοες που έβγαλε αυτός εδώ ο τόπος. Η ηλιθιότητα τους κατάστρεψε μετά την απελευθέρωση και το τέλος του Ναζισμού (του παλιού ναζισμού) την δόλια την χώρα που τους γέννησε και τους έθρεψε! 

Πάντα δολοφονούσαν, βίαζαν και σακάτευαν τα αδέλφια τους. Συγγενείς και άγνωστες Έλληνηδες και Έλληνες! Τα κουμμούνια είναι ότι χειρώτερο έχει περάσει από την χώρα. Η Φώφη είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ανοησίας, υποκρισίας και πλουτοκρατίας μιας βρωμερής ελίτ πολιτικών οικογενειών που ρίμαξαν την χώρα. Είναι ο καρκίνος της χώρας αλλά φυσικά οι καρκινοπαθείς έχουν νοσήσει πολύ καιρό πριν ψοφήσουν, ψοφάνε από μόνοι τους λόγω της υποκρισίας της κακιας εγωισμού και εκμετάλευσης των πολλών. Ο Στάλιν ήταν για πολλά χρόνια το ίνδαλμα τους.

Η Φώφη έκανε τις κοκτέλες εκ του "ασφαλούς", σαν άπιστη χωρίς ιερό και όσιο εκτός από αυτά που κλέβανε τόσες δεκαετίες από τον λαό, είχε την καρέκλα, είχε το όνομα του μπαμπά του ΠΑ-ΣΟΚ, είχε τα χιλιάρικα σε μετρητά και ηλεκτρονικά και είχε πολλούς ψοριάρηδες φαταούλες που της χτυπούσαν παλαμάκια για τόσα χρόνια. Όλοι έτρωγαν μέχρι κάποια στιγμή!

Η κομμουνίστρια ήθελε να κάνει τις κοκτέλες υποχρεωτικές!!! 
Δεν τα λέμε εμείς αγαπητοί ΘΩΜΑΔΕΣ, τα λέει η ίδια η ανόητη κομμουνίστρια που πήγε για ανακύκλωση στην Λούναρ. 
Εκεί πηγαίνουν όλες αυτές οι μαύρες ψυχές. Εκεί βρίσκεται η ψυχή της μέχρι να ξανα κατέβει για να συνεχίσει τον αγώνα της πάλι στον ίδιο τον ρυθμό. Με ψεύδη, υποκρισία, ραδιουργία, νέες πολιτικές πεποιθήσεις και υλισμό!!! 
Ακούστε την στο παρακάτω βίντεο με τι υπεροψία μιλάει λες και ήταν ειδικός των νόσων, λες και είχε εφεύρει τις ενΕσεις ευθανασίας και βάλτε το άμοιρο μυαλό σας να δουλέψει - αν δουλεύει ακόμα και δεν είναι καμμένο όπως των κομμουνιστών.
Των δολοφόνων του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! 

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.