θ

Translate

17.10.21

«Πυρά» Σ.Γονίδη σε Α.Πορτοσάλτε: «Τράβα σπίτι σου και κρύψου - Απειλές στον λαό δεν περνάνε»

«Σε είχε διαγράψει ο κόσμος πριν σε διαγράψει η ΕΣΗΕΑ»
Στο στόχαστρο του Σταμάτη Γονίδη μπήκε ο Άρης Πορτοσάλτε με αφορμή την προσφατη διαγραφη του τελευταιου απο την ΕΣΗΕΑ.
Με ανάρτησή του ο γνωστός τραγουδιστής καταφέρθηκε κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ για τα απρεπή σχόλια που είχε κάνει για τους συνταξιούχους και γιατί σύνδεσε την καταβολή σύνταξης με τον εμβολιασμό.

.

 Όπως έγραψε:
«Πορτοσάλτε σε είχε διαγράψει ο κόσμος πριν σε διαγράψει η ΕΣΗΕΑ …δουλειά σου δεν ειναι να μιλάς αυταρχικά σε συνταξιούχους που έχουν δουλέψει μια ολόκληρη ζωή για τα δικαιώματα τους κι έχουν πληρώσει ένσημα κι έχουν μοχθήσει… Απειλές κι εκβιασμούς στον λαό δεν περνάνε, για αυτό τράβα σπίτι σου και κρύψου… και ντροπή σου… Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή! Καλησπέρα παιδιά! Σταμάτης».

.

πηγη pronews.gr
 μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.