θ

Translate

25.10.21

Δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη λόγω του εθνικού πένθους για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη λόγω του εθνικού πένθους που κηρύχθηκε στη χώρα την Τετάρτη για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών: «Μετά την κήρυξη από τον Πρωθυπουργό της Χώρας της 27ης Οκτωβρίου ως ημέρας εθνικού πένθους για την εκδημία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, πρώην Αναπληρωτή Υπουργού, πρώην Υφυπουργού, πρώην Νομάρχη Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών-Πειραιώς και Βουλευτή, Φωτεινής Γεννηματά, δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε εθνικό πένθος την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, μέρα της κηδείας της αρχηγού του ΚΙΝΑΛ

«Με θλίψη και συντριβή πληροφορήθηκα την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Την αποχαιρετώ με σεβασμό. Αλλά και πλημμυρισμένος από τις σκέψεις που προκαλεί ο τόσο άδικος και πρόωρος χαμός της. Γιατί η πολιτική υπάρχει για να είναι, πριν απ’ όλα, ανθρώπινη» ανέφερε σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η σορός της Φώφης Γεννηματά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη (27/10) στις 10:00 το πρωί στην Μητρόπολη και η εξόδιος ακολουθία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ θα λάβει χώρα στις 14:00.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου η κηδεία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φωτεινής Γεννήματα θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.

πηγη filathlos.gr
 μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.