θ

Translate

30.10.21

Στο Αγρίνιο για να παραμείνει πρώτος ο Ολυμπιακός - «Φρεσκάρισμα» από Μαρτίνς

Συνέχεια στα «διπλά» και ιδιαίτερα στην επαρχία, θέλει να δώσει απόψε (19:30) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 8η αγωνιστική της Supe League 1.
Οι Πειραιώτες, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, θέλουν να κάνουν το 4 στα 4 στην περιφέρεια (μετά τη Λαμία, την Τρίπολη και τα Γιάννενα) απέναντι στους Αγρινιώτες για να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τονίσει στους παίκτες του πως αργεί ακόμα η… ρεβάνς με την Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη (4/11, 19:45), όπου οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να προσπεράσουν εκ νέου τους Γερμανούς στη βαθμολογία του 4ου ομίλου του Europa League.

Γι’ αυτό τον λόγο περιμένει όλοι να δείξουν τη δέουσα προσοχή και συγκέντρωση για να μπορέσει να πάρει άλλο ένα τρίποντο η ομάδα μακριά από το γήπεδό της.

Εκτός πλάνων του Μαρτίνς για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο έμειναν οι Μπουχαλάκης και Ονιεκουρού, με τον πρώτο να έχει ενοχλήσεις, εν αντιθέσει με τον Αφρικανό που ήταν θέμα τακτικής. Δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο κι ο τραυματίας Μάρκοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη μετά από 1,5 μήνα στο Κύπελλο με την Παναχαϊκή, ενώ η προηγούμενη ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου κόντρα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Μία επιστροφή και μία απουσία μετράει ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Περέιρα ξεπέρασε το πρόβλημά του, ενώ ο Βργκοτς έμεινε εκτός με τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (4-3-3): Μελίσσας - Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Αντούνες - Φλόρες, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Χρ. - Ντουάρτε, Μόρσεϊ, Βέργος.

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Βατσλίκ - Λαλά (ή Καρμπόβνικ), Παπασταθόπουλος, Σισέ (ή Μπα), Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Μαντί Καμαρά - Ρόνι Λόπες (ή Βρουσάι), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας - Τικίνιο.

Οι αποστολές:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Αντούνες, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χρ., Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Σκιαδάς, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας, Μαλής.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Ελ Αραμπί, Καρμπόβνικ, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Φωτιάς, με βοηθούς τους Πάτρα και Κουρομπύλια. Τέταρτος θα είναι ο Αγγελάκης, ενώ στο VAR θα είναι οι Ρούμπερτι και Μπαλτάς.

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.