θ

Translate

23.10.21

Εποχές «ΜΑΥΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» και «ρουφιάνων»!!! Η Ελλάδα οδηγείται σε τέλμα – ΒΙΝΤΕΟ

Κράτος ρατσιστών...
Το Κράτος-ρατσιστής έχει διαχωρίσει τους ανθρώπους! Η είσοδος στα νυχτερινά κέντρα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους, μολονότι και εκείνοι είναι διασπορείς του κορωνοϊού.
Οι ανεμβολίαστοι που δεν αντέχουν να μείνουν μακριά από την νύχτα, έχουν περάσει σε μεθόδους που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, προκειμένου να μπουν στα μαγαζιά για ένα ποτό ή φαγητό.
Η νέα… μόδα είναι να «λαδώνουν» τους πορτιέρηδες των μαγαζιών, ενώ άλλοι δανείζονται πιστοποιητικά εμβολιασμού μαζί με ταυτότητες, αλλά στο κινητό και φυσικά υπάρχουν εκείνοι που τους «ρουφιανεύουν». Ουσιαστικά, οι ανεμβολίαστοι καταφεύγουν σε ένα είδος «μαύρης αγοράς», καθώς χρυσοπληρώνουν την νυχτερινή τους έξοδο!!!
Τι θα γίνει αν οι ανεμβολίαστοι αποκλειστούν από άλλες δραστηριότητες ή αγαθά;;; Τότε η «ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ» θα «ανθίσει» για τα καλά.
«Έχουμε δεχθεί και χρηματικά ποσά, της τάξεως των 50 ευρώ για να μπει κάποιος να ακούσει το πρόγραμμα. Είχε γίνει κράτηση και τα 2 από τα 4 τραπέζια δεν ήταν εμβολιασμένοι, μου ζήτησαν να δώσουν λίγα χρήματα παραπάνω για το τραπέζι», δήλωσε ο Νίκος Καλτσάς, ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.
Εκεί έχει φτάσει την κατάσταση η κυβέρνηση, η οποία επιμένει στην πολιτική του εκβιασμού και της απομόνωσης των ανεμβολίαστων.
Δείτε:

.

πηγη ksipnistere
μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.