θ

Translate

22.9.21

Ψάχνοντας θέαμα και ξέσπασμα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης - Αλλαγές από Μαρτίνς και Πετράκη

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 6:15 το απόγευμα τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 1. 
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Λαμίας και στοχεύει να συνδυάσει αυτή τη φορά θέαμα με ουσία, καθώς η εμφάνισή του στο ΔΑΚ δεν ικανοποίησε. Αντιθέτως, στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο είχε δημιουργήσει φάσεις, αλλά του έλειψε η αποτελεσματικότητα, την οποία είχε την περασμένη Κυριακή, με αποτέλεσμα να έχει τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς.


Στην αντίπερα όχθη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει μείνει με… άδεια χέρια έως τώρα, καθώς ηττήθηκε με 4-0 στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολούθησε το 3-1 από τον Βόλο στη Ριζούπολη. Όσο και αν είναι νωρίς και αν πρόκειται για μια ήττα… εντός προγράμματος, συν ακόμη μια, η οποία μπορεί να έρθει, φαίνεται ότι έχει αρχίσει έντονη μουρμούρα, η οποία έχει να κάνει σε σημαντικό βαθμό με το έργο του Γιάννη Πετράκη.

Σε ό,τι αφορά το πλάνο του Μαρτίνς, είναι δεδομένο ότι δεν θα παίξουν οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Γιαν Εμβιλά, οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι και δεν βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ως εκ τούτου, ο Τικίνιο θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης ξανά και είναι αρκετά πιθανό να «φρεσκάρει» κάπως την ενδεκάδα του ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ακολουθεί δύσκολο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη σε λίγα 24ωρα (26/9, 20:30) και στη συνέχεια το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (30/9 ,19:45). Στη διάθεση του 51χρονου τεχνικού είναι αυτή τη φορά και ο Λαλά, ενώ ξανά στην αποστολή βρίσκεται και ο Γιώργος Μασούρας.

Από την άλλη, ο Πετράκης θα κάνει αλλαγές στον Απόλλωνα. Έχει κάνει αρκετές δοκιμές μετά το ματς με τον Βόλο και είναι δεδομένο ότι θα δώσει φανέλα βασικού στον Κωνσταντίνο Κότσαρη, με τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Νταβίνο Βέρχουλστ, να μένει στην εξέδρα.

Παράλληλα, ο Φατιόν εξέτισε κόντρα στον Βόλο την ποινή του για την αποβολή κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Βατσλίκ - Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Καρμπόβνικ - Κούντε, Μπουχαλάκης - Λόπες, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά - Τικίνιο.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης - Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Άλβες, Τουτουαρίμα - Ματέι, Κάστρο, Σλίβκα - Φαν Λα Πάρα, Σαχλί, Ντάουντα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Κυρίτσης, Βιτλής, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Κραγιόπουλος, Ματέι, Παπαγεωργίου, Σαχλί, Φαν Λα Πάρα, Παμλίδης, Τσιλούλης, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης
Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπίλια, Δημήτριος Σαμοϊλης
Τέταρτος: Κωνσταντίνος Περράκης
VAR: Ευάγγελος Μανούχος
AVAR: Ανδρέας Μεϊντάνας

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.