θ

Translate

19.9.21

Με αλλαγές στη Λαμία για την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Αυτούς ετοιμάζει ο Γρηγορίου

Στη Λαμία δοκιμάζεται για τη 2η
αγωνιστική της Super League 1 απόψε (20:30) ο Ολυμπιακός.
Η ομάδα του Πειραιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, μένοντας στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο "Γ. Καραϊσκάκης" και θέλει να ρεφάρει τη γκέλα. Κάπως έτσι, η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος για τους ερυθρόλευκους στη Λαμία, έχοντας πάρει φόρα και έξτρα ψυχολογία από τη νίκη (2-1) στο Europa League με αντίπαλο την Αντβέρπ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει ανάσες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και τα θέματα των τραυματισμών των Εμβιλά, Μασούρα. Παρ' όλα αυτά, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει άπαντες στην αποστολή, η οποία αριθμεί 26 ποδοσφαιριστές.
Σύμμαχος του Ολυμπιακού και η παράδοση, έχοντας 9 νίκες, μόλις 1 ήττα και 2 ισοπαλίες σε 12 ματς συνολικά κι ανεξαρτήτως έδρας. Με γηπεδούχο τη Λαμία στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς με τέρματα 13-1, με τον Ελ Αραμπί να έχει "χτίσει" τη δική του παράδοση απέναντι στους Φθιωτούς με 6 γκολ.

Από την πλευρά της, η Λαμία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα (2-1) από τον Βόλο στην πρεμιέρα. To ξεκίνημα για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είναι δύσκολο, αφού στην επόμενη αγωνιστική παίζει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (22/9, 20:30) κι από την 4η αγωνιστική και το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό (26/9, 18:15) αρχίζει να… φτιάχνει το πρόγραμμα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:
Λαμία: Σαράνοφ - Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Μαρτίνεθ - Τζανδάρης, Γκέντσογλου - Ρόμανιτς, Τιρόνε, Ελευθεριάδης - Μανούσος.
Ολυμπιακός: Βατσλίκ - Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Καρμπόβνικ - Κούντε, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού - Τικίνιο, Ελ Αραμπί.
Οι αποστολές:
Λαμία: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.
Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ρόνι Λόπες, Ονιεκουρού, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.