θ

Translate

7.2.20

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΜΣΟΝ; ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΜΕ(Βίντεο)

Εμβόλια συμπεριλαμβανομένης της καταναγκαστικής προπαγάνδας εκφοβισμού από ΜΜΕ, η προδοτική πράξη τρομοκρατίας και πολέμου !! Bill Gates και ποιος άλλος;


Η Kristen Bell και ο Dax Shepard υποστηρίζουν τα εμβόλια και το Twitter …
Είναι οι διασημότητες το κλειδί για την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού …
Η Jessica Biel λέει ότι υποστηρίζει εμβόλια – κάτι που είναι ακριβώς …
Πώς οι βολές γρίπης κάνουν εμφανίσεις στη χρυσή σφαίρα 2019 …
Η Jenny McCarthy παραπέμπει στον αντι-εμβολιασμό, αλλά είναι και εγώ …
15 προσωπικότητες που είναι ακτιβιστές υπέρ του-εμβολίου – Romper

Εμψύχωση για τους νόμους για τον εμβολιασμό! Τα εμβόλια δεν μπορούν να υποχρεωθούν νόμιμα από τους ανθρώπους! Άνθρωποι που δεν είναι κυβερνητικοί υπεύθυνοι για το σύνταγμα!
Πριν ακόμα ξεσπάσει η κρίση στην Ελλάδα οι Simpson’s προέβλεψαν το μέλλον  της
Την Ελλάδα και την πιστωτική κρίση
Όταν ο Όμηρος συμμετείχε ως επισκέπτης, ένας σχολιαστής σε μια εκπομπή, τα νέα αναφέρουν ότι η Ευρώπη πωλεί την Ελλάδα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών eBay. Είναι τρία χρόνια πριν αποδειχθεί ότι η χώρα δεν μπορεί να πληρώσει την πίστωση της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, φέρνοντας τη νότια γειτονιά μας σε σοβαρή οικονομική κρίση.
Πίνουμε δηλητηριασμένο νερό
The Posioned Tap and Bottled Water Everywhere ~ By Design, By Design
.
πηγη  ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.