θ

Translate

15.9.19

Νονά απ΄τα LIDL! Η Ελένη Μενεγάκη δεν παίρνει ούτε τηλέφωνο το βαφτιστήρι της! Αποκάλυψη-video

Τελικά έχουν και οι διάσημοι τα θεματάκια τους. Οι γυφτιές δεν λείπουν ούτε από τους celebrities  της εγχώριας showbiz. Ας δούμε τι αποκάλυψε ο κουμπάρος της Ελένης Μενεγάκη και γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Κοντολάζος που είχε την ατυχία να του βαφτίσει την κόρη…

Στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, Αποκαλυπτικά μίλησε ο Δημήτρης Κοντολάζος, που είναι κουμπάρος με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς η παρουσιάστρια είχε βαφτίσει την κόρη του.
Υπήρξαν φίλοι και κουμπάροι με την Ελένη Μενεγάκη αλλά σήμερα δεν μιλάνε.
Στην πορεία του χρόνου η μεταξύ τους επικοινωνία χάθηκε, ενώ ο τραγουδιστής αποκάλυψε στην κάμερα, πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους!
«Εγώ γνώρισα την Ελένη Μενεγάκη όταν ήταν με τον Χάρη τον Καλούδη, που τον είχα μπουζούκι.
Τότε είχε ξεκινήσει η Ελένη στον ΑΝΤ1. Έτσι γνωριστήκαμε. Γνώρισε την γυναίκα μου και βάφτισε το παιδί.
Ευτυχώς ή δυστυχώς, εδώ και λίγα χρόνια έχουμε χαθεί. Στην αρχή στεναχωρηθήκαμε, αλλά μετά είπαμε ότι όλες οι κουμπαριές δεν κρατάνε.
Η Ελένη τραβάει τον δρόμο της και εμείς τραβάμε τον δικό μας. Άρχισαν να αραιώνουν τα τηλέφωνα και κάποια στιγμή… Οκ», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κοντολάζος.

.
πηγη psaxtiri.eu
 μονταζ  teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.