θ

Translate

24.8.19

Κάν’ το όπως ξέρεις... (vid, pics)

Υπάρχουν ορισμένοι αγώνες, οι οποίοι… γράφουν. Μένουν στην ιστορία, πως να το κάνουμε. Τρομερά σκορ, τρομερή απόδοση του νικητή, επιβλητικές νίκες και σπουδαίο θέαμα, συνθέτουν αναμετρήσεις, οι οποίες μένουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη των φιλάθλων.
Νικητών και… ηττημένων. Στις 25 Μαρτίου του 2012, ο Αστέρας Τρίπολης επισκέφθηκε το Καραϊσκάκη, για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2011-12, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.
Ο Θρύλος ήταν καταιγιστικός και φιλοδώρησε τον αντίπαλό του όχι με ένα, ούτε με δύο ή τρία… αλλά με επτά γκολ! Σε ένα ματς-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο και την αξία του Ολυμπιακού, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε (τότε) δεν σταματούσε να σκοράρει…
Ανήμποροι να αντιδράσουν, οι Αρκάδες, είδα τον Ολυμπιακό να τους ανατρέπει το 2-0, το οποίο είχαν στα χέρια τους από το 16’!! Στο 13’ ο Ναβάρο και στο 16’ ο Ροζέριο Μάρτινς… τσάτισαν τον Ολυμπιακό, ο οποίος από το 20’ άρχισε και… δεν σταματούσε! Μιραλάς (11’, 51’, 70’, 89’), Τζιμπούρ (49’), Ορμπάιθ (53’) και Φουστέρ (80’) υπέγραψαν τον θρίαμβο!
Ο Ολυμπιακός είχε αγωνιστεί, τότε, με τους: Μέγιερι, Μοδέστο (46’ Μανιάτης), Μέλμπεργκ, Τζιμπούρ (71’ Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς), Μιραλάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Τοροσίδης (78’ Φουστέρ), Μακούν, Αμπντούν.
Πάμε να θυμηθούμε τη σπουδαία βραδιά…





.
 πηγη  gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.