θ

Translate

16.8.19

Ματέο Γκαρσία σε Λας Πάλμας: «Θέλω να πάω στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει εδώ και αρκετούς μήνες ότι θέλει να αποκτήσει τον Ματέο Γκαρσία και έχει δείξει με κάθε τρόπο πως στο πρόσωπο του Αργεντινού εξτρέμ βλέπει έναν παίκτη με σπουδαίο παρόν και ακόμη σπουδαιότερο μέλλον.


Μάλιστα, δεν είναι μυστικό ότι τόσο το τμήμα σκάουτινγκ όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν κάνει θερμή εισήγηση για την απόκτηση του 22χρονου παίκτη της Λας Πάλμας, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει καταθέσει από τις αρχές της εβδομάδας επίσημη πρόταση στην ισπανική ομάδα.

Στις αρχές της εβδομάδας, επίσης, ο Ερυθρός Αστέρας δέχθηκε πρόταση για την παραχώρηση του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού Μοχάμεντ Μπεν σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Η πρόταση έφτανε τα 2 εκατ. ευρώ, με τους Σαουδάραβες να προσφέρουν στον ποδοσφαιριστή από τις Κομόρες συμβόλαιο 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο, με αποτέλεσμα η πρόταση να γίνει κατ’ αρχάς αποδεκτή από Αστέρα και παίκτη.

Πριν αφήσει τον Μπεν να φύγει, ωστόσο, η σέρβικη ομάδα αποφάσισε να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, αλλά και ειδικός σύμβουλος του προέδρου της Λας Πάλμας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς πρότεινε στον σύλλογο του Βελιγραδίου να κάνει πρόταση στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, με την υποσημείωση ότι ο ίδιος θα φρόντιζε η πρόταση να γίνει αποδεκτή, αλλά και ο παίκτης να πει το «ναι» στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, λοιπόν, έπεισε πράγματι τον πρόεδρο της Λας Πάλμας Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες να απαντήσει θετικά στην προσφορά των Σέρβων και παράλληλα προσπάθησε να πιέσει τον Ματέο Γκαρσία να αποδεχθεί την προσφορά τους, η οποία προβλέπει τετραετές συμβόλαιο με 400.000 ευρώ τον χρόνο.

Ενώ, όμως, οι Ισπανοί θεωρούσαν δεδομένο ότι η μεταγραφή θα γίνει, ο Αργεντινός ενημέρωσε ότι δεν ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα και ότι αυτό που θέλει είναι να παίξει στον Ολυμπιακό και σε καμία άλλη ομάδα από όσες έχουν προσεγγίσει τη Λας Πάλμας.

Προφανώς, αυτό δεν έγινε από κάποιο τηλεφώνημα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον παίκτη που… ανακάλυψαν οι Σέρβοι, αλλά έχει να κάνει με τον τρόπο που έχει προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τον 22χρονο εξτρέμ και τους εκπροσώπους του, αλλά και την πίστη που δείχνει στο πρόσωπό του.

Πού βρισκόμαστε τώρα; Ο Ολυμπιακός ανεβάζει την πίεση προς τη Λας Πάλμας. Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του δεν αλλάζει στάση και ψηφίζει ασυζητητί Πειραιά και πλέον είναι στο χέρι της ομάδας του πώς θα τον χάσει.

Θα τον χάσει παίρνοντας τα σχεδόν 2 εκατ. ευρώ που προσφέρει μαζί με μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης ο Ολυμπιακός ή θα τον χάσει ελεύθερο, επειδή το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όλα, λοιπόν, δείχνουν ότι ο Ματέο Γκαρσία θα καταλήξει στον Πειραιά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. 
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.