θ

Translate

28.8.19

Φλόριντα: 35χρονος σκότωσε τη γυναίκα του, την κόρη του και την πεθερά του και αυτοκτόνησε

Αντιμέτωποι με μια απίστευτη τραγωδία βρέθηκαν οι αστυνομικοί στη Φλόριντα, όταν έφτασαν στο σπίτι του 35χρονου Πάμπλο Κόλον και αντίκρισαν τέσσερα πτώματα. 
Ο 35χρονος φέρεται να σκότωσε τρία μέλη
της οικογένειάς του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.
Όπως επιβεβαίωσε στο People, πηγή από το αστυνομικό τμήμα του Pembroke Pines, ο Κόλον, πυροβόλησε την 36χρονη σύζυγό του, Σάντρα, την μόλις 3 ετών κόρη του και την 61χρονη πεθερά του, Όλγα Άλβαρεζ.
Η πεθερά του ήταν αυτή που φέρεται να κάλεσε το 911, γύρω στις 8:30 το βράδυ της Κυριακής. Η γυναίκα φέρεται να φώναζε για βοήθεια στα ισπανικά αλλά δεν μπορούσε να δώσει το στίγμα τους και έπειτα αποσυνδέθηκε η κλήση.
Μία ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την κλήση και έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας στη Φλόριντα, όπου αντίκρισαν τα τέσσερα πτώματα, ενώ βρέθηκε αβλαβής η άλλη κόρη του φερόμενου ως δράστη. Οι αστυνομικοί βρήκαν τη μικρή στο σπίτι και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο προληπτικά.
Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του 35χρονου.
πηγη reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.