θ


Translate

26 Ιουλίου 2019

Ν΄απαγορευτεί το κάπνισμα!"

Θα μας φρικάρουν τα φρικιά, που από τις τηλεοράσεις παπαγαλίζουν τσιτάτα αντικαπνιστικής εκστρατείας!
-"Οι εργαζόμενοι, στα μαγαζιά εστίασης, που δουλεύουν και 10 και 12 ώρες θα έχουν πρόβλημα υγείας, από τον καπνό που εισπνέουν. Ν΄απαγορευτεί το κάπνισμα!"

Απάντηση: Οι εργαζόμενοι έχουν πρόβλημα υγείας, από την ορθοστασία, από την έλλειψη ασφαλιστικών εισφορών, από τα κλεμμένα δώρα και τα χαμηλά μεροκάματα! Σ΄αυτά έχετε αβλεψία;;;
Ν΄απαγορευτεί η εκμετάλλευση! ΠΡΩΤΑ αυτή και μετά το κάπνισμα!
-" Ν΄απαγορευτεί το κάπνισμα, στις παιδικές χαρές!"
Απάντηση: Για να μην μολυνθεί ο αέρας;;
Ν΄απαγορευτούν οι τσιμινιέρες και η μόλυνση του αέρα, από τις βιομηχανικές δραστηριότητες και μετά το κάπνισμα, σε ανοιχτούς χώρους!
-"Οι καπνιστές να σέβονται όσους δεν καπνίζουν!"
Απάντηση: Και οι αντικαπνιστές να σέβονται όσους καπνίζουν!
Δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ Αμερικανάκια! Αυτά στην Γιου Ες Εϊ!
Φτιάξτε μαγαζιά ΜΟΝΟ για καπνιστές, για να βρούμε όλοι την ησυχία μας!
Οι απαγορεύσεις, για να εφαρμόζονται, πρέπει να είναι δίκαιες και να σέβονται τα δικαιώματα όλων! Αλλιώς θα μένουν απαγορεύσεις!
Και μια που οι κυβερνήσεις ενδιαφέρονται, για την υγεία μας, έχω εδώ ένα κατεβατό, για απαγορεύσεις!
-Να γίνει αυτεπάγγελτο κακούργημα με ισόβια ποινή, η ενδοοικογενειακή βία, που επηρεάζει τα παιδιά!
-Ν' απαγορευτεί, όπως και το κάπνισμα, το αλκοόλ! Είναι χειρότερο, από το κάπνισμα!
-Ν΄απαγορευτούν οι μειώσεις των προϋπολογισμένων εξόδων του κράτους, για την Υγεία! Στα νοσοκομεία πεθαίνουν περισσότεροι, απ΄όσους καπνίζουν!
Και πολλά άλλα που βαριέμαι να αναφέρω!
Τέλος, από τους καπνιστές, οι κυβερνήσεις εισπράττουν δισεκατομμύρια, από τον φόρο στα τσιγάρα, που θα έπρεπε να πηγαίνουν στην περίθαλψη! Αλλά τα μασάει κανονικά, το χρέος και μας δείχνουν και με το δάχτυλο!
Αι σιχτίρ πρωί-πρωί!
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.